Ustvarjamo in plemenitimo ambiente že od leta 1665. V dolgoletni tradiciji Rogaška s privlačnimi ter sodobnimi kristalnimi izdelki plemeniti naše domove ter ponuja nepozabna darila, ki nikoli ne izgubijo sijaja.

STEKLARNA ROGAŠKA D.O.O.
ULICA TALCEV 1
3250 ROGAŠKA SLATINA, SLOVENIJA

 

ID ZA DDV: SI46716343

  /  Blog novice   /  ZA SLADKO POLETJE OB SKODELICI KAVE

ZA SLADKO POLETJE OB SKODELICI KAVE

Ste že kdaj pili kavo iz kristalnih skodelic? Kristalne skodelice odpirajo povsem novo dimenzijo okušanja kave. Ob uživanju v požirku kave, boste kavo doživljali kar s tremi čutili. Vonju in okusu se pridruži še vid in tako se kavna črnina čudovito odseva skozi kristalne bruse. V Steklarni Rogaška izdelujemo različne vrste skodelic za kavo. V ponudbi najdete:

  • večje skodelice primerne za belo kavo ali čaj
  • srednje skodelice s podstavkom primerne za podaljšano kavo
  • manjše skodelice, brez podstavka, primerne za kratko kavo

Nekatere kristalne skodelice imajo dodano tudi dekoracijo z zlatom ali platino, kar jim daje dodatno vrednost.

V tem poletju, smo v sodelovanju s slaščičarskim mojstrom in sodnikom v tekmovanju Masterchef, Karimom Merjadijem, pripravili poletno ponudbo ”Za sladko poletje ob skodelici kave”.

Ob nakupu vsaj 1 seta (2 kos) kristalnih skodelic s podstavkom Diamond Gold ali Diamond Platinum, prejmete 6 kos macaronsov brezplačno. Ponudba traja do 30.8.2024.

Akcija velja za nakup v:

  • prodajalni Rogaška v Ljubljani (Mestni trg 22)
  • Prodajalni Rogaška v Rogaški Slatini (Ulica talcev 1)
  • spletni trgovini www.steklarna-rogaska.si/shop

Za nakup v prodajalni v Rogaški Slatini ali na spletu prejmete darilni bon, s katerim lahko prevzamete paket brezplačnih macaronsov, v prodajalni Rogaška v Ljubljani ali v slaščičarskem Ateljeju Karim v centru Ljubljane. Darilo lahko prevzamete do 30.9.2024.