Ustvarjamo in plemenitimo ambiente že od leta 1665. V dolgoletni tradiciji Rogaška s privlačnimi ter sodobnimi kristalnimi izdelki plemeniti naše domove ter ponuja nepozabna darila, ki nikoli ne izgubijo sijaja.

STEKLARNA ROGAŠKA D.O.O.
ULICA TALCEV 1
3250 ROGAŠKA SLATINA, SLOVENIJA

 

ID ZA DDV: SI46716343

  /  Karierne priložnosti

V STEKLARNI ROGAŠKA ZAPOSLIMO:

DELAMO NAŠ VSAKDANJIK IZJEMEN

Želimo zagotoviti, da vsakdan postane nekaj posebnega. Posameznikom nudimo priložnosti, da izrazijo svojo ustvarjalnost in sodelujejo pri oblikovanju našega skupnega sveta.

Naša vizija je ustvariti pozitiven in trajen vpliv na našo kakovost življenja. Delujemo na treh lokacijah. Na treh lokacijah 750 oseb.

Naše vrednote

Ustvarjamo spremembe

“V svetu, ki se nenehno spreminja, vedno pogumno prevzemamo vodilno vlogo. Sami oblikujemo lastno prihodnost.”

Veselimo se slehernega dne

“Prisotni smo v majhnih vsakdanjih trenutkih. Cenimo malenkosti, ki jih počnemo, saj se zavedamo, da pomembno vplivajo na nas in našo prihodnost.”

Rastemo, tako da spoštujemo sebe in druge

“Vemo, da smo lahko pri svojem delu najboljši le, če znamo na svet gledati z vidika drugih.”

Biti del tima Steklarne Rogaška pomeni biti del skupine Fiskars.

Steklarna Rogaška je del skupine Fiskars, ki združuje  več kot 7.000 zaposlenih iz 30 držav. Skupaj govorimo več kot 20 različnih jezikov.

Verjamemo, da imajo majhne stvari, ki jih počnemo vsak dan, velik vpliv na nas in našo prihodnost. Posamezniki imajo priložnost vplivati na to kako je vsakdan oblikovan za nas same ter za ljudi, ki so v stiku z našimi blagovnimi znamkami.

Naša ustvarjalnost služi namenu; poskrbimo, da vsakdan postane nekaj posebnega. Sami sprejemamo odločitve, da ustvarimo pozitiven in trajen vpliv na kakovost življenja.

V Skupini Fiskars delamo skupaj, da zgradimo prihodnost našega podjetja.

Rast in razvoj

Zaposlenim zaupamo, da bodo strokovnjaki pri oblikovanju svojih lastnih poti k napredku znotraj organizacije. Naša vloga je zaposlenim zagotoviti priložnosti, ki jim bodo pomagale razvijati sposobnosti in tudi kariere.

Verjamemo v spodbujanje notranjega talenta, v učenje na delovnem mestu in znotraj naših partnerskih mrež, ob podpori formalnih učnih priložnosti. Učenje pomeni delati majhne korake izven posameznikove cone udobja preko novega projekta ali naloge, ali dvomiti v status quo in tako izboljšati načine dela z novo perspektivo. Učenje se prične pri vsakodnevnem delu vsakega posameznika.

Izjemen vsakdan

Naše osebne vrednote imajo močan vpliv na naše vsakodnevno delo. Opredeljujejo na kakšen način ustvarjamo stike z drugimi, kaj nas motivira ter koliko pozornosti namenjamo različnim temam ter kako jih postavljamo na prednostno mesto.

Verjamemo, da bodo vrednote in namen Skupine Fiskars učinkoviti le, ko se bodo naši zaposleni lahko poistovetili z njimi. Verjamemo v vodstvo, ki temelji na vrednotah, kjer so naša lastna prepričanja usklajena z vrednotami, ki jih delimo skupaj kot ena ekipa Skupine Fiskars.

Prav tako želimo pozitivno prispevati skupnostim, v katerih delamo. Skrbimo za zdravje in varnost naših zaposlenih in ljudi s katerimi delamo.

Želimo, da Skupina Fiskars postane izjemen kraj za delo.

Več o Skupini Fiskars

USMERJAMO V KRISTALNE POKLICE

Kako?

S programom vajeništva in štipendij za izobraževanje v programih:

Vlogo za kadrovsko štipendijo in/ali vajeništvo lahko oddaš TUKAJ.