Ustvarjamo in plemenitimo ambiente že od leta 1665. V dolgoletni tradiciji Rogaška s privlačnimi ter sodobnimi kristalnimi izdelki plemeniti naše domove ter ponuja nepozabna darila, ki nikoli ne izgubijo sijaja.

STEKLARNA ROGAŠKA D.O.O.
ULICA TALCEV 1
3250 ROGAŠKA SLATINA, SLOVENIJA

 

ID ZA DDV: SI46716343

  /  Blog novice   /  PET SIJAJNIH POZORNOSTI ZA MAMO

PET SIJAJNIH POZORNOSTI ZA MAMO

Kristal iz Rogaške je del slovenske tradicije in spremlja posebne trenutke naših življenj.
Podarite svoji mami za praznik čudovito darilo iz Steklarne Rogaška, ki ga bo ponosno pokazala in skrbno negovala, kot znajo le mame. Namreč, vsaka mama bo s ponosom postavila na mizo šopek rož v kristalni vazi. Ob obisku otrok in vnukov bo postregla najljubše pecivo na kristalnih pladnjih, ali ob svojem jubileju odprla najljubšo steklenico vina, ter ga postregla v kristalnih kozarcih.
V nadaljevanju preverite 5 sijajnih pozornosti, s katerimi lahko razveselite svojo mamo.
Vse do 25. marca 2023 so kristalni izdelki Rogaška na voljo s 15% popustom.
Popust si pridobite tukaj.

5 sijajnih pozornosti

KRISTALNA VAZA
Kristalna vaza s šopkom rož lepo dopolni dnevni prostor. Lesk kristala še posebej pride do izraza ko vanj posije pomladno sonce.

Preverite bogat izbor vaz.

kristalna-vaza

PLADENJ ZA PECIVO
Bliža se velika noč in mama bo poskrbela za polno mizo velikonočnih dobrot. Naj velikonočna potica letos izstopa na kristalnem pladnju s podstavkom. Pladnji so primerni tudi za postrežbo tort in drugih peciv.
Kateri pladenj boste izbrali? Preverite tukaj.

pladenj-pecivo

OKVIR ZA FOTOGRAFIJO

Še ne toliko nazaj, smo vse fotografije pridno razvili, danes pa jih hranimo na pametnih telefonih.   Pomislite ali ima vaša mama doma razvito družinsko fotografijo Če je nima, potem se bo zelo razveselila družinske fotografije, ki jo podarite v kristalnem okvirju iz Steklarne Rogaška.

Preverite izbiro okvirjev.

KOZARCI ZA PENINO ALI VINO

Ob praznovanje rojstnih dni, osebnih uspehov ali posebnih obiskov si radi privoščimo kašno izbrano vino ali penino. Takrat je prav da nazdravite v stilu in da se ob zdravici zasliši tisti čudoviti kristalen zven.

Preverite ponudbo vinskih kelihov Rogaška

SKODELICE ZA KAVO, ČAJ IN SLADOLED

Če tudi vaša mama ne more pričete dneva brez skodelice kave, potem jo lahko razveselite tudi s skodelicami za kavo iz kristala ali skodelicami za čaj. Prihaja tudi sezona prvega sladkanja s sladoledom in tudi te najdete v naši ponudbi.
Preverite izbor skodelic.

Napišite komentar