Ustvarjamo in plemenitimo ambiente že od leta 1665. V dolgoletni tradiciji Rogaška s privlačnimi ter sodobnimi kristalnimi izdelki plemeniti naše domove ter ponuja nepozabna darila, ki nikoli ne izgubijo sijaja.

STEKLARNA ROGAŠKA D.O.O.
ULICA TALCEV 1
3250 ROGAŠKA SLATINA, SLOVENIJA

 

ID ZA DDV: SI46716343

  /  Blog novice   /  STEKLARNA ROGAŠKA, DEL KOLESARSKE DIRKE PO SLOVENIJI!

STEKLARNA ROGAŠKA, DEL KOLESARSKE DIRKE PO SLOVENIJI!

 

Z etapo od Ptuja do Rogaške Slatine se je v četrtek, 9.6.2021 pričela 27. mednarodna dirka Po Sloveniji, po pričakovanjih pa se je dan razpletel s šprintov večje skupine kolesarjev. Zmago in zeleno majico je osvojil Nemec Phil Bauhaus (Bahrain Victorious).

Nepozabno navijaško vzdušje ob trasi etape, se je nadaljevalo vse do cilja v Rogaški Slatini, kjer so ponovno pozdravili najboljše kolesarje. Sicer pa je bila »štajerska etapa« dokaj klasično izvedena, z napadi v prvem delu dirke, dolgim pobegom manjše skupine in zaključnim ciljnim šprintom v Rogaški Slatini in odlična taktika ekipe Bahrain Victorious, ki je prvega favorita današnje etape pripeljala v odlično izhodišče za končni napad in zmago. Vendar pa Phil Bauhaus ni zmagal zlahka, Španec Jon Aberasuri Izaga (Caja Rural – Seguros RGA) bi lahko z nekaj sreče prekrižal načrte Nemcu.

Zmagovalec Phil Bauhaus je ponosno vzdignil v zrak pokal za etapno zmago, ki smo ga izdelali v Steklarni Rogaška.

 

 

Foto: Arhiv Rogaška