Ustvarjamo in plemenitimo ambiente že od leta 1665. V dolgoletni tradiciji Rogaška s privlačnimi ter sodobnimi kristalnimi izdelki plemeniti naše domove ter ponuja nepozabna darila, ki nikoli ne izgubijo sijaja.

STEKLARNA ROGAŠKA D.O.O.
ULICA TALCEV 1
3250 ROGAŠKA SLATINA, SLOVENIJA

 

ID ZA DDV: SI46716343

  /  Blog novice   /  ROGAŠKA – PARTNER SLOVENSKIH OLIMPIJSKIH SANJ

ROGAŠKA – PARTNER SLOVENSKIH OLIMPIJSKIH SANJ

V četrtek, 10. junija 2021, smo v Steklarni Rogaška bili deležni obiska Slovenske olimpijske bakle in olimpijke Urške Žolnir Jugovar.

Slovenska bakla je simbol povezovanja. Z njenim popotovanjem po Sloveniji v spremstvu njene ambasadorke Urške Žolnir Jugovar  želijo povezati prebivalce vse 212 občin in v njih prebuditi jekleno voljo in širiti vrednote olimpizma.

Olimpijsko baklo je v podjetju Steklarna Rogaška sprejel prokurist Jim Walsh. Skupaj sta si ogledala “hall of fame”, kjer so zbrani številni pokali introfeje za najboljše športnike.

Obiskala sta tudi proizvodnjo, kjer se je Urška srečala s steklarskimi mojstri in se preizkusila v pihanju stekla. Pri tem bila tudi kar uspešna.

Steklarna Rogaška je ponosen partner Olimpijskega komiteja Slovenije in izdelovalec najvišjih priznanj za športne dosežke.