Ustvarjamo in plemenitimo ambiente že od leta 1665. V dolgoletni tradiciji Rogaška s privlačnimi ter sodobnimi kristalnimi izdelki plemeniti naše domove ter ponuja nepozabna darila, ki nikoli ne izgubijo sijaja.

STEKLARNA ROGAŠKA D.O.O.
ULICA TALCEV 1
3250 ROGAŠKA SLATINA, SLOVENIJA

 

ID ZA DDV: SI46716343

  /  Blog novice   /  LORELLINI NASVETI ZA IZBIRO POROČNEGA DARILA

LORELLINI NASVETI ZA IZBIRO POROČNEGA DARILA

Poročna sezona je tukaj. Pred nami je poletje in to je sezona porok, ki bodo letos sicer nekoliko drugačne, a nič zato, slavje je pač slavje in vsak par bo prav gotovo noro vesel, ker je to dan, ki se ga nikoli ne pozabi. Če pa ste povabljene/-i na poroko in razmišljate o darilih za poroko je za naše bralce, Lorella Flego, ambasadorka Rogaška, za vas izbrala nekaj zelo lepih izdelkov Steklarne Rogaška in z vami deli zelo veliko koristnih nasvetov pri izbiri darila.

PREVERITE KAJ SPOROČA LORELLA

”Čaroben svet kristala me vsakič znova fascinira in zdi se mi čudovito imeti doma kose, ki so večni. Hkrati je pomembno izbrati s smislom za estetiko in prostor, zato je vedno koristno, če par vsaj približno poznamo, da mu torej naklonimo darilo, ki bo takoj našlo prostor v njunem domu.”

 

 

Pri kristalu je ključnega pomena, da razmišljate izven okvirjev. Ko sem bila majhna, je imela mama veliko kristalnih kozarcev in vaz za posebne priložnosti, a te so se zgodile le nekajkrat na leto, zato so na koncu kristalni kosi ležali v vitrini in niso imeli veliko smisla.
V mojih očeh je torej nujno potrebno narediti naslednje:

Izberite kose, ki niso preveč zapleteni, raje preprosto in uporabno, kot pa za kolekcijo, ki potem ne pride do izraza.

  • Kozarcev ni nikoli dovolj,
  • vaze so vedno odlična odločitev, saj jih je doma vedno premalo, zato bodo tako ali drugače dobrodošle.
  • Večje sklede imajo več funkcij: lahko so samo za okras ali sadje, osebno jih Lorella uporablja za plavajoče sveče in rože takrat, ko niso več za v vazo. Odreže jim cvetove in potem plavajo v vodi, kar je res super rešitev.
  • Vedno je dobro imeti kozarce za penino, četudi jo redko pijemo, ker tu in tam le nazdravimo, vsaj za rojstni dan in božič ter za kakšno posebno priložnost.
  • Komplet majhnih kristalnih skled je idealen za takrat, ko pridejo prijatelji ali družinski člani; vanje postavimo suho sadje, olive, piškote, odvisno od priložnosti in teh je veliko!

 

 

 

Med lepimi poročnimi darili so seveda tudi svečniki in tukaj jih imajo na pretek. Odvisno od vaših želja in okusov, nekateri so zelo izrezljani in bogati, drugi nekoliko bolj enostavni. Svečnik je dokaj zahtevno darilo zato, ker so ljudje malce pozabili nanj, a osebno jih uporabljam in vesela sem, da jih imam doma, ker mnogokrat pridejo prav.

Nekoliko bolj enostavno poročno darilo pa so kristalni okvirji za slike; glede na to, da jih je po poroki veliko, verjamem, da so ti zelo dobrodošli. Če ne želite, da ostane okvir prazen, si lahko omislite kakšen citat o ljubezni, ki ga je vedno dobro prebrati, ko greš mimo. omislite kakšen citat o ljubezni, ki ga je vedno dobro prebrati, ko greš mimo.

Pa prijetno nakupovanje vam želimo.