Ustvarjamo in plemenitimo ambiente že od leta 1665. V dolgoletni tradiciji Rogaška s privlačnimi ter sodobnimi kristalnimi izdelki plemeniti naše domove ter ponuja nepozabna darila, ki nikoli ne izgubijo sijaja.

STEKLARNA ROGAŠKA D.O.O.
ULICA TALCEV 1
3250 ROGAŠKA SLATINA, SLOVENIJA

 

ID ZA DDV: SI46716343

  /  Blog novice   /  POSKRBITE ZA PRAZNIČNO PEKO

POSKRBITE ZA PRAZNIČNO PEKO

Prazniki brez praznične pekete pač niso prazniki.

Priložnosti za najti recepte je veliko. Da bo vaš dom zadišal po praznikih in da se bodo vam in vašim domačim cedile sline ob sladkanju s prazničnimi pecivi, smo k sodelovanju povabili odličnega mojstra sladic, g. Sašo Šketa. Sašo bo za vas razkrival njegove najljubše recepte prazničnih peciv in sladic.

Da bodo sladice zasijale tako v izgledu in okusu, poskrbite s servirnim programom Steklarne Rogaška, ki je na voljo tudi v spletni trgovini.

PRAZNIČNA PEKA: XXL LINŠKI PIŠKOTI

Slika11

Linški piškoti so piškoti, ki so prisotni na vseh slavjih in praznično obloženih mizah. So mehki in krhki grižljaji napolnjeni z okusno marmelado, ki pocrkljajo naše brbončice. Odlični so ob čaju, kavi ali v solo izvedbi. Sploh pa, ste že poskusili XXL linške piškote?

Vabljeni k ogledu videa:

PRAZNIČNA PEKA: GIBANICA

Praznicna-gibanica

Tokratna gibanica je bolj preprosta od občudovane prekmurske gibanice, ki kraljuje med slovenskimi sladicami. Zakaj bolj preprosta preverite v videu.

Uporabljena izdelka na fotografiji in videu sta:

  • krožnik Crown Jewel, ki ga najdete TUKAJ
  • krožnik na podstavku Equinox, ki ga najdete TUKAJ

Vabljeni k ogledu videa:

PRAZNIČNA PEKA: POTRATNA POTICA

Potratna-potica-kos

Potratna potica je resnično kraljica praznično obložene mize. Pritegne nas tako s svoijm izgledom, kot kombinacijo okusov, arom in tekstur. Sočne plasti biskvita, ujete med orehov in skutin nadev, zavite v tanko plast kvašenega testa. Mmm, odlično!

Vabljeni k ogledu videa:

Se nadaljuje kmalu!