Ustvarjamo in plemenitimo ambiente že od leta 1665. V dolgoletni tradiciji Rogaška s privlačnimi ter sodobnimi kristalnimi izdelki plemeniti naše domove ter ponuja nepozabna darila, ki nikoli ne izgubijo sijaja.

STEKLARNA ROGAŠKA D.O.O.
ULICA TALCEV 1
3250 ROGAŠKA SLATINA, SLOVENIJA

 

ID ZA DDV: SI46716343

  /  Blog novice   /  POROČNA KNJIGA ŽELJA IN SPOMINSKO DARILO

POROČNA KNJIGA ŽELJA IN SPOMINSKO DARILO

V prodajalni Rogaška v Ljubljani in v Rogaški Slatini lahko poročni par odpre knjigo želja. Poročni par, ki bo odprl knjigo želja v prodajnih salonih Rogaška, prejme v dar držalo za poročne prstane. V poročni knjigi napišete seznam izdelkov, ki bi si jih mladoporočenca želela prejeti. Naloga poročnega para je še, da s svati delita informacijo o odprti knjigi želja. V prodajalni vam bomo pripravili elegantno obvestilo, ki ga nato pošljeta ali izročita svatom.

Poročni par lahko pripravi svatom tudi manjša darila. Najpogosteje pari izberejo manjše skledice z motivom ljubezni, vazice, pladnje, krožnike in drugo.

KAJ KUPI POROČNA PRIČA IN KAJ STARŠI

Poročna priča ali starši so običajno zadolženi za poročne kelihe in steklenico vina.

Ženin in nevesta ob sklenitvi zakonske zveze rada nazdravita s kristalnimi kelihi, saj oddajo svoj čarobni zven ob trku. Steklenica mašnega vina je spremljevalka poročnega obreda, zato je prav, da smo tudi pri izbiri steklenice prefinjeni.

Nikakor pa ne smemo pozabiti na poročni šopek, ki bo ob polnoči že v rokah nove lastnice. Običajno za ta šopek nimate pripravljene vaze. Tako šopek pristane v kozarcu za vlaganje, kar ni primerno za tak dogodek.

KOLIKO ZNAŠA POROČNO DARILO

Če se odločite za nakup 6 kozarcev za vino, boste za darilo odšteli med 150 in 200 €. V tem cenovnem razredu je tudi 6 kozarcev za viski. Za 2 kozarca v obliki bučke za gin tonik boste odšteli 100 €. Za toliko boste odšteli tudi ob nakupu okvirjev, svečnikov, medtem ko boste za kristalno vazo ali skledo odšteli več kot 150 €.

KOLIKO ZNAŠA POROČNO DARILO

Če se odločite za nakup 6 kozarcev za vino, boste za darilo odšteli med 150 in 200 €. V tem cenovnem razredu je tudi 6 kozarcev za viski. Za 2 kozarca v obliki bučke za gin tonik boste odšteli 100 €. Za toliko boste odšteli tudi ob nakupu okvirjev, svečnikov, medtem ko boste za kristalno vazo ali skledo odšteli več kot 150 €.

DARILA LAHKO POSTANEJO UNIKATNA

Zelo pomembno pa je, da vam v prodajalnah Rogaška na poročna darila izvedemo tudi unikatno gravuro in jih dekorativno zavijemo. Na željo graviramo različne simbole ljubezni (srčki, prstani), najpogosteje pa se odločajo za gravure imen, datum poroke ali posebnih misli.

Vabljeni, da obiščete prodajne salone Rogaška v Ljubljani na Mestnem trgu 22 in v Rogaški Slatini na naslovu Ulica talcev 1, kjer ob kristalu Rogaška najdete tudi čudovite izbrane kolekcije porcelana Wedgwood in darilne embalaže z izbranimi vini in destilati

Če mladoporočenca želita, da bi za poročno darilo prejela kristalne izdelke Rogaška, lahko poročni par v prodajalni Rogaška v Ljubljani in v Rogaški Slatini odpre knjigo želja.

Poročni par, ki bo odprl knjigo želja v prodajnih salonih Rogaška, prejme v dar darilo –držalo za prstane v obliki srca, kamor bosta lahko varno odložila nakit.

Kako deluje poročna knjiga želja?

Mladoporočenca obiščeta eno izmed prodajaln, kjer si izbereta izdelke. V poročni knjigi zapišeta seznam izdelkov, ki bi si mladoporočenca želela prejeti. Naloga poročnega para je še, da s svati delita informacijo o odprti knjigi želja v eni izmed prodajaln

V prodajalni vam bomo pripravili elegantno obvestilo, ki ga nato pošljeta ali izročita svatom.

Par, ki bo odprl poročno knjigo želja do konca meseca maja, prejme tudi 15% popust na nakup manjših daril za svate. Najpogosteje pari izberejo manjše skledice z motivom ljubezni, vazice, pladnje, krožnike in drugo.

Napišite komentar