Ustvarjamo in plemenitimo ambiente že od leta 1665. V dolgoletni tradiciji Rogaška s privlačnimi ter sodobnimi kristalnimi izdelki plemeniti naše domove ter ponuja nepozabna darila, ki nikoli ne izgubijo sijaja.

STEKLARNA ROGAŠKA D.O.O.
ULICA TALCEV 1
3250 ROGAŠKA SLATINA, SLOVENIJA

 

ID ZA DDV: SI46716343

  /  Blog novice   /  POROČNI TRENUTKI Z ROGAŠKO

POROČNI TRENUTKI Z ROGAŠKO

Poročni dan je dogodek, v katerega so vpleteni številni, ki ustvarijo popolni dan mladoporočencema. Nevesti in ženinu so zelo v pomoč njuni starši in poročne priče, ki z nasveti in izkušnjami pomagajo pri organizaciji njunega dne.

Mladoporočenca se posvečata podrobnostim, da bo njun poročni dan videti popolno. Najprej izbira lokacije, glasbe, fotografa, poročne obleke, poročne torte, make-upa, priprava seznama svatov, dekoracije itd. Vse to je treba storiti veliko prej.

Del poročnega dne so tudi darila. Pogosto svatje in poročne priče ne vedo, česa si mladoporočenca zares želita, in so v dvomu, ali jima bodo darila ustrezala. Da se izognemo tej dilemi, vse pogosteje parom podarjamo ovojnico z denarjem. Čeprav se je mladoporočenca razveselita, je prav, da izbiri darila namenimo čas.

Številni pari svatom zaupajo, česa si želijo in kje lahko takšna darila kupijo. Vse pogosteje se svatje povežejo in opravijo skupni nakup. Tako lažje izberemo darilo večje vrednosti, ki bo paru ostalo v spomin na njun posebni dan. Predvsem naj bo izdelek poseben, unikaten, da se ga bosta prejemnika razveselila.

Posebni izdelki so tudi kristalni izdelki Steklarne Rogaška. Podarjanje kristalnih izdelkov nikakor ni iz mode. Ravno nasprotno. Kristal je ponovno ‘in’. Mladi želijo v svojem domu imeti lepe in kakovostne izdelke. Vse bolj cenijo tradicijo in tudi poreklo. Kristal postane in ostane del družinske srebrnine.

Danes mladi pogosto pogledajo po domačih vitrinah, ali se skriva kakšen mojstrski izdelek iz Steklarne Rogaška, in ga s ponosom uporabljajo v svojem stanovanju.

ČESA SI MLADOPOROČENCA OBIČAJNO ŽELITA

Če paru podarite set kristalnih kozarcev za penino ali vino, da bodo lahko z njimi nazdravili v družbi prijateljev ob pomembnem dogodku, se bodo vselej spomnili, da so to darilo prejeli od vas. Ženin se bo razveselil seta kozarcev za svoj najljubši viski, dame pa neverjetno obožujejo kozarce za pripravo najljubšega gin tonika v kozarcih v obliki bučke. Če par uživa ob pitju skupne jutranje kavice, jim podarite kristalne skodelice za kavo.

Za poročna darila svatje izbirajo tudi dekorativne dodatke za dom, kot so okvir za fotografijo, sklede za sadje in dekorativne vaze. Na izdelke pogosto dodajo gravuro s posvetilom in tako ustvarijo unikaten izdelek.

V prodajnih salonih Rogaška vabimo poročne pare k ogledu čudovitih izdelkov. Tako lahko svoje želje po lepih kristalnih kosih za dom posredujejo svatom. S tem jim boste pomagali izbrati darila, ki bodo po meri vaših želja.

Napišite komentar