Ustvarjamo in plemenitimo ambiente že od leta 1665. V dolgoletni tradiciji Rogaška s privlačnimi ter sodobnimi kristalnimi izdelki plemeniti naše domove ter ponuja nepozabna darila, ki nikoli ne izgubijo sijaja.

STEKLARNA ROGAŠKA D.O.O.
ULICA TALCEV 1
3250 ROGAŠKA SLATINA, SLOVENIJA

 

ID ZA DDV: SI46716343

  /  Blog novice   /  PRIHAJA 8 NOVIH IZDELKOV

PRIHAJA 8 NOVIH IZDELKOV

S prihodom jeseni se pred nami odpira čas, ko narava preobrazi svoje odtenke in nas navdihuje za sveže začetke. Veseli smo, da lahko ponosno najavimo prihod novih izdelkov v  obstoječih kolekcijah – Superior in Crystallization

V kolekcije smo dodali kar 8 novih izdelkov, od tega 2 manjši vazi, sklede s pokrovom različnih velikosti, okvir za fotografijo in svečnik. Z izdelki  želimo poudariti našo zavezanost h kakovosti in estetiki. Vsak kos je natančno oblikovan in izdelan, da se popolnoma zlije z ostalimi izdelki v kolekcijah, ustvarjajoč edinstveno harmonijo v vašem domu.

Te nove stvaritve niso le primerne za uporabo v vašem domu, temveč tudi kot izvirna poslovna darila. S svojo izjemno estetiko in funkcionalnostjo bodo zagotovo pustile vtis in navdušile vaše poslovne partnerje ter sodelavce.

Obe kolekciji ste moderni in ekstravagantni in v sebi nosita našo strast do ustvarjanja.  Naj vam bodo ti novi izdelki v navdih, da svojemu domu dodate pridih razkošja in lepote.

Izdelki bodo na voljo v mesecu oktobru.

Želite biti obveščeni, ko bodo izdelki na voljo?

Prijavite se tukaj!

    Napišite komentar