Ustvarjamo in plemenitimo ambiente že od leta 1665. V dolgoletni tradiciji Rogaška s privlačnimi ter sodobnimi kristalnimi izdelki plemeniti naše domove ter ponuja nepozabna darila, ki nikoli ne izgubijo sijaja.

STEKLARNA ROGAŠKA D.O.O.
ULICA TALCEV 1
3250 ROGAŠKA SLATINA, SLOVENIJA

 

ID ZA DDV: SI46716343

  /  Blog novice   /  NAGRAJUJEMO NAKUPE

NAGRAJUJEMO NAKUPE

Kristalni Izdelki Rogaška so prisotni tudi v izbranih restavracijah po Sloveniji. Vrhunska kulinarika in skrbno izbrane vinske spremljave, dobijo svoj pravi pomen šele takrat ko vina okušate iz elegantnih in ročno izdelanih kristalnih vinskih kelihov. Vinski kelihi RogaŠka so plod ročnega dela izkušenih steklarskih mojstrov.

Izkušnjo pitja vina iz kelihov Rogaška lahko dobite tudi v butičnem hotelu Alexander***** in njihovi restavraciji Donatela, od koder je čudovit razgled na zdraviliški park. Hotel Alexander je že v preteklosti gostil pomembne osebnosti, med drugimi prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića, nobelovca Iva Andrića in kiparja Ivana Meštrovića, danes ga pa obiskujejo petični gostje, pomembne politične in gospodarske osebnosti iz različnih koncev sveta.

Hotel vas bo očaral tako z edinstveno arhitekturo, kot tudi z nepozabno kulinarično izkušnjo. Tukaj lahko okusite in izkusite samo najboljše izdelke Slovenskih proizvajalcev, med katerimi so tudi kozarci Rogaška.

Restavracija Donatela je raj za prave gurmane in ljubitelje kristala Rogaška.Kuhinja Hotela Aleksander je osnovana na osebnem pristopu kulinaričnih mojstrov, ki želijo zadovoljiti še tako zahtevnega kulinaričnega gosta. Ponosni so na sezonske svežino lokalnih sestavin, hkrati pa so tudi največji mojstri najbolj neverjetnih kombinacij in inovativnih okusov. Restavracija se ponaša s prvovrstnimi in inovativnimi okusi ter skrbno premišljeno izbiro vrhunskih vin, ki vam jih bodo postregli v kelihih Rogaška.

V prodajalni Pegasus Rogaška, nagradimo vaš nakup nad 100 €, z darilom restavracije Donatela in sicer vam podarjajo 10% popust, ki ga lahko unovčite za nepozabno kulinarično izkušnjo.

Vabljeni v razstavo prodajni salon Pegasus Rogaška Slatina, ki je tudi največji razstavni prostor izdelkov Rogaška v svetu.

Odpiralni čas Prodajalne Pegasus:

pon-pet: 8:00 – 19:00

sob: 8:00 – 13:00

nedelje in prazniki: zaprto

Dodatne informacije:

PRODAJNI SALON PEGASUS

ULICA TALCEV 1,

3250 ROGAŠKA SLATINA

T: +386 3 818 02 37

prodajalna.pegaz@fiskars.com

Foto: Hotel Alexander