Ustvarjamo in plemenitimo ambiente že od leta 1665. V dolgoletni tradiciji Rogaška s privlačnimi ter sodobnimi kristalnimi izdelki plemeniti naše domove ter ponuja nepozabna darila, ki nikoli ne izgubijo sijaja.

STEKLARNA ROGAŠKA D.O.O.
ULICA TALCEV 1
3250 ROGAŠKA SLATINA, SLOVENIJA

 

ID ZA DDV: SI46716343

  /  Blog novice   /  KO ZASIJEJO PRAZNIKI!

KO ZASIJEJO PRAZNIKI!

December je tisti del leta, ko že pogledujemo, kaj posebnega nam je leto prineslo in snujemo načrte za leto pred nami. Verjetno se letos ne bomo mogli udeleževati številnih aktivnosti na prostem ali nepozabnih zabav s sodelavci. Praznike bomo raje preživljali doma, v krogu družine in izbranih prijateljev. Čeprav smo se v preteklih letih decembrske evforije že navadili, bo tudi letos situaciji navkljub potrebno nekaj pravočasnega načrtovanja.

Zato je zdaj čas, da razmislimo, kako bomo praznično vzdušje vnesli v naš dom. Kje bomo našli pozornosti za obdarovanje najbližjih? Kakšno bo praznično omizje? Kje bomo poiskali recepte za najboljše božične piškote? Letošnji december je priložnost, da počnemo stvari, za katere drugače ne najdemo časa, kot na primer srkanje čaja ob kaminu in gledanje priljubljenega filma.

Kot običajno si decembra privoščimo kaj več. Ker bomo praznike preživljali doma, si lahko obogatimo dom z dekorativnimi izdelki, recimo z novim porcelanom za praznično večerjo. Na praznični mizi pa ne smejo manjkati elegantni kristalni kozarci za popoln užitek ob pitju izbranega vina. S čudovito vazo in prazničnim aranžmajem bomo omizje še dodatno popestrili.

rsz_adria_collection

PRAZNIKI BODO OBARVANI MODRO

Letošnji božični trendi napovedujejo, da bodo prazniki obarvani z modro, ki se odlično dopolnjuje z belo, srebrno, zlato in nežno roza barvo.

Prazniki so tradicija in tradicijo večstoletnega mojstrstva lahko najdemo tudi v izdelkih iz porcelana blagovne znamke Royal Copanhagen, ki ga je moč odslej ekskluzivno najti tudi v prodajalnah Steklarne Rogaška v Ljubljani in Rogaški Slatini. Prepoznavni znak porcelana Royal Copenhagen je ročna modra poslikava in unikatnost vsakega kosa izdelka.

Prepoznavno mojstrstvo imamo tudi v Sloveniji v izdelkih Steklarne Rogaška. In ravno slovenski kristal ter danski porcelan sta lahko letošnja kombinacija za popolno praznično omizje.

Za tiste, ki sledite trendovskim linijam, pa je tukaj porcelan Royal Doulton, ki je nastal v sodelovanju z znanimi imeni, kot sta TV voditeljica Elen Degeneres in kuharski mojster Gordon Ramsay. Modro linijo trendovskega porcelana Royal Doulton najdete tudi v kolekciji Pacific.

 

Prostor postane najbolj prazničen, ko v njem zasijejo številni odsevi kristalnih svečnikov ter novoletnih okraskov. Zakaj ne bi letošnja novoletna jelka dobila nekaj novih okraskov, takšnih, ki so nastali v Sloveniji in so steklarski mojstri v njih dobesedno vdihnili svoj pečat? Izbira kristalnih ornamentov je letos še posebej bogata.

Decembra na mizi ne manjka pekovskih mojstrovin. Peka po tradicionalnih receptih in kanček moderne ustvarjalnosti si zasluži, da so dobrote servirane na čudovitih kristalnih pladnjih.

POIŠČITE DARILA Z UPORABNO NOTO

Kljub drugačnemu decembru pa bodo tudi priložnosti za obdarovanje. Slovenci vse bolj izbiramo darila z uporabno noto, ki so tradicionalno narejena v Sloveniji. Priljubljeni so čebelji pridelki, izdelki slovenske obrti, zeliščni čaji ter skodelice, knjige, darilni boni in podobno. V prodajalnah Steklarne Rogaška smo za vas pripravili set kristalnih skodelic v družbi originalnega angleškega čaja Wedgwood ali pa set kelihov in penine vinarja leta Puklavec Family Wine. Tudi na ljubitelje gin tonika nismo pozabili, čakajo jih elegantni kristalni kozarci, ki bodo navdušili prav vsakogar.

 

VARNO NAKUPOVANJE, ZAVIJANJE DARIL IN POŠILJANJE PO POŠTI

Izbor ostalih izdelkov, primernih za velike in majhne pozornosti, je širok, zato vas povabimo v naše praznično okrašene prodajalne v Rogaški Slatini, Ljubljani, Kopru in Mariboru. Izdelke kupljene v naših prodajalna, vam lahko na vašo željo tudi zavijemo. Obiskovalcem prodajaln zagotavljamo varno nakupovanje.

Nakup prazničnih daril je možen tudi v spletni prodajalni www.steklarna-rogaska.si. Vse nakupe do konca leta vam pošljemo brezplačno.

Naredite si letošnje praznike lepe in sijoče!