Ustvarjamo in plemenitimo ambiente že od leta 1665. V dolgoletni tradiciji Rogaška s privlačnimi ter sodobnimi kristalnimi izdelki plemeniti naše domove ter ponuja nepozabna darila, ki nikoli ne izgubijo sijaja.

STEKLARNA ROGAŠKA D.O.O.
ULICA TALCEV 1
3250 ROGAŠKA SLATINA, SLOVENIJA

 

ID ZA DDV: SI46716343

  /  Blog novice   /  DARILNA PAKIRANJA ZA PRAZNIKE

DARILNA PAKIRANJA ZA PRAZNIKE

V Steklarni Rogaška smo za letošnje praznike, v sodelovanju s partnerji, pripravili privlačene darilne sete, ki so primerni za darila.

Za ljubitelje čajev, ki radi uživajo v izbranih okusih, smo pripravili darilni paket ”Čaj za dva”. V paketu najdete 2 kristalni skodelici, h katerim si lahko izberete čaj po vašem okusu. Na izbiro ponujamo izbrane okuse originalnega Angleškega čaja Wedgwood, pakirano po 12 čajnih vrečk.

Na voljo so:

  • Earl Grey,
  • English Breakfast,
  • Imperial Fire,
  • Jasmine Mao Feng,
  • Wedgwood original,
  • Emerald duchess.

PENINSKI SET Z VINARJEM LETA PUKLAVEC FAMILY WINES

Za novoletne zdravice smo pripravili peninski darilni set, ki v svilenem objemu vsebuje 2 keliha Armonia in penino. Pripravili smo darilni set zanjo in zanj, ter v vsakega dodali različno penino. Eno zanjo in drugo zanj.

Zanjo smo izbrali penino Art Edition, ki izstopa po svoji umetniški embalaži. Art Edition je polsuha penina, ki navdušuje z očarljivo harmonijo okusov, s svojo lahkotnostjo, svežino in prezenco pa bo popestrila druženja ob večerih in poskrbela za zabavo dolgo v noč. Penina v art embalaži je artistična, posebna, predvsem pa malo samosvoja in drugačna. Razgibane črte različnih barv, pritegnejo že ob prvem pogledu.

Zanj pa smo izbrali penino Estate selection Brut. Ta sveža, elegantna, suha penina je zvrst chardonnayja in belega pinota. Zahvaljujoč charmat metodi je živahna in izjemno osvežujoča. Odlikujeta jo igrivost in lahkotnost. Odlična kot aperitiv in ob posebnih priložnostih, ki se nam približujejo tudi v prihajajočih tednih.