Ustvarjamo in plemenitimo ambiente že od leta 1665. V dolgoletni tradiciji Rogaška s privlačnimi ter sodobnimi kristalnimi izdelki plemeniti naše domove ter ponuja nepozabna darila, ki nikoli ne izgubijo sijaja.

STEKLARNA ROGAŠKA D.O.O.
ULICA TALCEV 1
3250 ROGAŠKA SLATINA, SLOVENIJA

 

ID ZA DDV: SI46716343

  /  Blog novice   /  TOP 10 PRAZNIČNIH DARIL STEKLARNE ROGAŠKA

TOP 10 PRAZNIČNIH DARIL STEKLARNE ROGAŠKA

Izbiranje prazničnih daril je mnogim stresno opravilo, drugim predstavlja neprecenljivi užitek. Z vami želimo deliti, katere izdelke naši kupci najraje izberejo za praznična darila. Darila iz kristala so primerna zanjo in zanj. Predvsem pa so kristalni izdelki Rogaška primerni za vsakodnevno uporabo.

SKLEDICE 4 ELEMENTS

Skledice 4 elementi, sestavljajo serijo skodelic z motivom ognja, vode, zemlje in zraka. Zelo so primerne za postrežbo prigrizkov, kot so oreščki, arašidi ipd. Izbirate lahko skodelico, ki izraža osebnost in karakter posameznika.

CROWN JEWEL KROŽNIK S POKROVOM

Krožni s pokrovom je primeren za shranjevanje sadja in sladic, ki bodo tako ostale dlje čaša sveže. V tej kolekciji, lahko najdete tudi ostale čudovite servirne izdelke, primerne za praznična peciva.

 

KELIH ZA GIN & TONIC

Gin & tonic ostaja med najbolj priljubljenimi pijačami tudi naprej. Ročno izdelani kelihi Avenue so čudovito darilo za tistega, ki uživa ob srkanju Gin & tonica.

POSODICA ZA MED

Med je nepogrešljiv dodatek v zimskih mesecih. Namesto, da ga shranjujete v klasičnih kozarcih, ga shranite in postrezite v kristalni posodici za med. Gostje, ki jih boste povabili na čaj, bodo navdušeni.

OKVIR ZA SLIKO

V okvir za sliko dodajte fotografijo z nepozabnega trenutka, ki ste ga preživeli z osebo, kateri boste podarili takšno darilo. Okvirji iz kristala so tudi lep dodatek v prostoru, ki v sebi nosi dragoceni spomin.

ČAJ ZA DVA – DARILNI SET SKODELIC IN ČAJ WEDGWOOD

Kristalne skodelice za tople napitke iz Rogaške smo za letošnje praznike združili v darilni set ” čaj za dva”. Na voljo so različne oblike skodelic, h katerim si lahko izberete številne okuse originalnih angleških čajev Wedgwood.

SKODELICE ZA KAVO

Verjetno si tudi vi ne predstavljate dneva brez jutranje kave. Set 6 skodelic za črno kavo je lahko čudovito darilo zanjo ali zanj. V kolikor menite, da skodelica za kavo potrebuje prikupen krožnik, najdete tudi te možnosti.

SKLEDA PRISM

Vsestransko uporabne sklede PRISM so na voljo v različnih velikostih. Lahko jih uporabite za postrežbo sadja, slanih prigrizkov ali drugih jedi ob piknikih.

KELIHI ZA VINO IN PENINO

Za ljubitelje vrhunskih in izbranih vin so vinski kelihi in penina lahko čudovito darilo. Še posebej pri novoletni zdravici je lepo zaslišati zvok kristala in opazovati srebrne perlice, ki uhajajo iz izvrstnih penin Puklavec Wine Family. Pričarajte sebi in svojim bližnjim lepe praznične večere z vrhunskimi kristalnimi kelihi iz Rogaške. V sodelovanju z vinsko kletjo Puklavec smo pripravili darilni set dveh kelihov s penino.

SVEČNIK 30 CM ROCHESTER

S svečniki Rochester boste še dodatno obogatili slavnostno omizje. Svečnik je primeren za ožje in širše oblike sveč. Preverite tudi ostalo izbiro svečnikov in votivov za čajne svečke.