Ustvarjamo in plemenitimo ambiente že od leta 1665. V dolgoletni tradiciji Rogaška s privlačnimi ter sodobnimi kristalnimi izdelki plemeniti naše domove ter ponuja nepozabna darila, ki nikoli ne izgubijo sijaja.

STEKLARNA ROGAŠKA D.O.O.
ULICA TALCEV 1
3250 ROGAŠKA SLATINA, SLOVENIJA

 

ID ZA DDV: SI46716343

  /  Blog novice   /  NOVO V SLOVENIJI: PORCELAN ROYAL COPENHAGEN IN ROYAL DOULTON

NOVO V SLOVENIJI: PORCELAN ROYAL COPENHAGEN IN ROYAL DOULTON

Družbo vrhunskemu kristalu Steklarne Rogaška, bo odslej delal tudi vrhunski porcelan. V naše razstavno prodajne salone v Rogaški Slatini, Ljubljani in v Kopru smo dodali izbrane izdelke visokokakovostnega porcelana Royal Copehagen in Royal Doulton.
Blagovna znamka Royal Copenhagen že več kot 240 let slovi po svojih ekskluzivnih porcelanskih izdelkih vrhunske kakovosti in brezhibnem dizajnu. Royal Copenhagen je po vsem svetu znan po tem, da je Danski in da vzdržuje klasični modro-beli porcelan, ki je izdelan in v celoti ročno poslikan. Porcelan najde svoje prostor v sodobnih domovih in je hkrati zaželen simbol sodobnega in kakovostnega načina življenja.
Izdelke blagovne znamke Royal Copehagen na voljo le v razstavno prodajnem salonu v Ljubljani. Izbrali smo kolekcije, ki predstavljajo identiteto blagovne znamke; Blue fluted Mega, Blue fluted plain, White fluted in Flora.

TRENDOVSKI PORCELAN ROYAL DOULTON

Zgodba blagovne znamke Royal Doulton se je pričela leta 1815, ko je Jonh Doulton svoj prihranek, 100 funtov, vložil v majhno lončarsko delavnico v Londonu. Verjetno je tukaj sreča ali poslovna iznajdljivost bila povod, da je iz proizvajalca keramičnih kozarcev in cevi, nastal vodilni proizvajalec inovativne in vrhunske namizne posode. Royal Doulton je zgodba neprestanih inovacij, različnih tehnik oblikovanje, do sodelovanja z umetniki in oblikovalci, ter osredotočanje na izobraževanje in krepitev vloge žensk. Že 200 let je vodilo ponuditi vrhunsko kakovost in izjemen dizajn. Navdihi za izdelke Royal Doulton prihajajo iz Londonskih zgodb. Blagovna znamka je močno povezana tudi z znanimi osebami, kateri sooblikujejo atraktivne in trendovske kolekcije izdelkov iz porcelana, za vsakodnevno uporabo.
Izdelke Royal Doulton lahko najdete v prodajalnah v Ljubljani , v Kopru in v Rogaški Slatini. Izbrali smo najprepoznavnejšo kolekcijo PACIFIC BLUE ter darilne programe, pod katere so podpisani kuharski mojster Gordon Ramsay in TV voditeljica Ellen DeGeneres.

Lepo vabljeni v naš prodajni salon v Ljubljani ali Rogaški Slatini kjer vam je novost že na voljo.