Ustvarjamo in plemenitimo ambiente že od leta 1665. V dolgoletni tradiciji Rogaška s privlačnimi ter sodobnimi kristalnimi izdelki plemeniti naše domove ter ponuja nepozabna darila, ki nikoli ne izgubijo sijaja.

STEKLARNA ROGAŠKA D.O.O.
ULICA TALCEV 1
3250 ROGAŠKA SLATINA, SLOVENIJA

 

ID ZA DDV: SI46716343

  /  Blog novice   /  KATALOG DARIL ZA BLEŠČEČE PRAZNIKE

KATALOG DARIL ZA BLEŠČEČE PRAZNIKE

Prazniki se bližajo – naj vaši domovi in pisarne zasvetijo kot v pravljici v tisočerih odsevih kristala Steklarne Rogaška!

Za vas smo pripravili izbor najbolj zaželenih daril, ki jih bo vesel prav vsak obdarovanec. Izbirajte med najrazličnejšimi elegantnimi kozarci za penino ter številnimi drobnimi darilci.  Okrasite novoletno jelko z novimi okraski.

Na praznični mizi ne smejo manjkati elegantni svečniki, ob toplem kaminu pa boste gostom z zvrhano mere prefinjenosti postregli z izbranim barskim programom.

Tudi novi darilni čajni seti ”Čaj za dva” z originalnim angleškim Wedgwood čajem, skodelice za kavo, peninski set z  dvema kelihoma in izvrstno penino Puklavec ter atraktivne skodelice iz porcelana Royal Doulton by Ellen Degeneres, so izjemno lepo in uporabno darilo.

Vabljeni v naše prodajalne, v Ljubljani, v Kopru in Rogaške Slatini,  kjer si lahko vse izdelke ogledate. Naše prodajne svetovalke vam bodo z veseljem pomagale izbrati pravo darilo.  V prodajalnah se lahko dogovorite tudi za graviranje na izdelke.

PRENESITE KATALOG NAJLEPŠIH DARIL

NAJBOLJ ZAŽELENA DARILA

PONUDBA ZA PODJETJA

V kolikor potrebujete darila za obdarovanje v vašem podjetju ali za vaše cenjene poslovne partnerje ter želite izdelku dodati logotip vašega podjetja, nam pošljite povpraševanje na rogaska@fiskars.com. Z veseljem bomo prisluhnili vašim željam in jih v največji možni meri tudi uresničiti.