Ustvarjamo in plemenitimo ambiente že od leta 1665. V dolgoletni tradiciji Rogaška s privlačnimi ter sodobnimi kristalnimi izdelki plemeniti naše domove ter ponuja nepozabna darila, ki nikoli ne izgubijo sijaja.

STEKLARNA ROGAŠKA D.O.O.
ULICA TALCEV 1
3250 ROGAŠKA SLATINA, SLOVENIJA

 

ID ZA DDV: SI46716343

  /  Blog novice   /  ROGAŠKA PARTNER DOGODKA SALON SAUVIGNON 2022

ROGAŠKA PARTNER DOGODKA SALON SAUVIGNON 2022

Salon Sauvignon je festival vina, kulinarike in lepih umetnosti. Združuje vinarje, gostince, ljubitelje vina in gurmane, glasbo, poezijo in likovno umetnost.

Festival povezuje tudi vrhunski kristal Rogaška, ki je še vedno narejen ročno in je tudi sponzor letošnjega dogodka. Ponovno se bo odvil v čudovitih gotskih križnih hodnikih ptujskega Dominikanskega samostana.

V slikovitem srednjeveškem mestu, obdanem z vinogradi, se bodo predstavili najboljši izbrani slovenski in tuji Sauvignoni.

Več o festivalu: https://salonsauvignon.eu/salon-sauvignon-ptuj-2022/

Steklarna Rogaška se bo dogodku pridružila s svojimo paradno serijo vinskih kelihov Armonia, kjer bodo udeleženci Master Classa okušali izbrane Sauvignone. V taistih kelihi bodo potekalo tudi ocenjevanje.

Letošnja nosilca master classa bosta prof. Dr. Klemen Lisjak in doc. Dr. Guillaume Antalick.
Bodite z nami v soboto med zidovi karizmatičnega srednjeveškega samostana. Dogodek bo s koncertom obogatila tudi priljubljena pevka Ditka.

Cena vstopnice:
18 EUR v predprodaji (vstopnico lahko rezervirate na spletni strani Salon Sauvignon) in za večje najavljene skupine na dan dogodka.
21 EUR na dan dogodka.
Cena Master Classa: 36 evrov, vključuje tudi vstopnico na dogodek

Več o dogodku:
https://salonsauvignon.eu/salon-sauvignon-ptuj-2022/
https://www.facebook.com/salonsauvignon
IG: salonsauvignon2022