Ustvarjamo in plemenitimo ambiente že od leta 1665. V dolgoletni tradiciji Rogaška s privlačnimi ter sodobnimi kristalnimi izdelki plemeniti naše domove ter ponuja nepozabna darila, ki nikoli ne izgubijo sijaja.

STEKLARNA ROGAŠKA D.O.O.
ULICA TALCEV 1
3250 ROGAŠKA SLATINA, SLOVENIJA

 

ID ZA DDV: SI46716343

  /  Blog novice   /  REŠITEV ZAGAT PRI POROČNEM OBDAROVANJU

REŠITEV ZAGAT PRI POROČNEM OBDAROVANJU

Knjiga želja mladoporočencev je prava rešitev za poročni par in njune svate, saj prinaša široko izbiro, olajša odločitve in zagotavlja, da se bosta obdarovanca prejetih pozornosti res razveselila. Nobenih ugibanj več, kaj bi moralo biti všeč nevesti in kaj ženin utegne kdaj rabiti … svatje lahko iz knjige želja po svoji presoji izberejo tisto, kar se jim zdi najprimernejše in zagotovo ne bodo “ustrelili mimo”.

 

Knjiga želja vas prav tako reši prepogoste zadrege, ko morate v tednih po poroki vračati (ali prodajati po spletu) kar 4 enake sesalnike za prah, saj imajo svatje vpogled, kaj je kdo že kupil in se posledično odločajo med stvarmi, ki jih med darili še ni.

 

Knjigo želja maldoporočencev med drugim najdete tudi v prodajalnah Steklarne Rogaška v Ljubljani, Kopru in Rogaški Slatini, mi pa smo vam pripravili nekaj nasvetov, kako se lotiti izbora daril, da vam bodo v veselje in spomin še na mnoga leta.

IZDELKI RAZLIČNIH CENOVNIH RAZREDOV. Vrednost darila se ne meri v ceni, ki jo zanj plačamo, temveč v veselju, ki ga darilo prinese. A medtem, ko bo marsikomu nerodno, če bo izbral “prepoceni” darilo, se bo nekdo drug razveselil možnosti, da vama pokloni nekaj, kar si zelo želita, in zato ne bo nujno namenil velike vsote denarja … Po drugi strani pa bodo tisti, ki bi vama naklonjenost radi izkazali z “velikim” darilom, lahko prepričani, da denarja ne bodo namenili za nekaj, česar ne potrebujeta in si ne želita.

PRI IZBIRI DARIL SODELUJTA OBA. Ponavadi so poročna darila namenjena paru in ne samo ženinu ali nevesti. Prav tako se pričakuje, da so to darila trajne vrednosti, ki vaju bodo spremljala in ustvarjala vajin dom še vrsto let, zato je pomembno, da so všeč obema.

Namig: kozarci za vino, dekanterji za vino in kompleti za žgane pijače ter posode za led so izdelki, ki vaju bodo razveseljevali ob prijetnih trenutkih v dvoje in ob druženju s prijatelji.

TRAJNA VREDNOST. Za poročna darila ponavadi izbiramo izdelke, ki nas bodo razveseljevali še dolgo v skupno prihodnost. Zato se odločajmo za izdelke vrhunske kakovosti in oblikovalske “evergreene”, ki bodo prav tako lepi in elegantni na zlato obletnico poroke, kot so sijali na dan vajine poroke.

USTREZNO VAJINEMU ŽIVLJENJSKEMU SLOGU. Svojim gostom ponudita na izbiro darila, ki čim bolj ustrezajo vajinemu življenjskemu slogu in osebnemu okusu. Izbirajta med umetniškimi deli, unikatnimi izdelki ter posebnostmi iz omejenih serij. Tako bodo svatje dobili občutek, da bo njihovo darilo dobilo res osebno noto in bo izstopalo iz množice.

KAR BOSTA REDNO UPORABLJALA. Mar ni nekaj najlepšega, da vaju spomini na vajin poročni dan spremljajo prav vsak dan? Zato izberita izdelke, ki so v uporabi lahko vsakodnevno in so nepogrešljivi v vsakem domu.

Z OSEBNO NOTO. Svatje bodo vedno želeli dodati svoj pečat darilom, ki sta si jih izbrala. Ponudita jim torej možnost, da dodajo gravuro z datumom vajine poroke, morda pripišejo lepe želje ali zgolj inicialki vajinih imen. V prodajalnah Steklarne Rogaška ponujamo brezplačno graviranje na pri nas kupljene izdelke. Ročno izdelana gravura je pika na ‘i’, ki navduši vsakogar.