Ustvarjamo in plemenitimo ambiente že od leta 1665. V dolgoletni tradiciji Rogaška s privlačnimi ter sodobnimi kristalnimi izdelki plemeniti naše domove ter ponuja nepozabna darila, ki nikoli ne izgubijo sijaja.

STEKLARNA ROGAŠKA D.O.O.
ULICA TALCEV 1
3250 ROGAŠKA SLATINA, SLOVENIJA

 

ID ZA DDV: SI46716343

  /  Blog novice   /  NOVI KRISTALNI ODBLESKI ČAKAJO, DA JIH ODKRIJETE

NOVI KRISTALNI ODBLESKI ČAKAJO, DA JIH ODKRIJETE

Pustite se presenetiti! Kristal Steklarne Rogaška zna pričarati mnogo doslej nevidenih oblik in odbleskov. Tokrat vam predstavljamo nekaj novosti iz našega asortimana, ki je že na voljo v vseh naših trgovinah.

Kolekcijo Diamond zagotovo že poznate, saj ponuja nešteto kombinacij in izdelkov, ki popestrijo prav vsak dom in omizje. Letos smo dodali še nekaj “malenkosti”, ki pa v vaši zbirki kristala preprosto ne smejo manjkati – kozarec za martini, manjši kozarec za vodo ali sok, šatulje s pokrovom, vazo ter 2 velikosti skled.

Serija Vortex je namenjena ljubiteljam vina, ki od vrhunsko zasnovanega keliha za optimalno okušanje vina pričakujejo tudi izjemno estetiko. Serija se ponaša s čašami, ki jih krasi “optični” efekt, dosežen s posebno tehniko vročega oblikovanja stekla. Vabljeni, da si jih pobliže ogledate v naših prodajalnah. Zagotovo si jih boste želeli tudi na vaši slavnostni mizi.

Izdelke kolkcije Crystallization ste lani zelo lepo sprejeli – kako tudi ne, saj pripoveduje zgodbo tisočerih odbleskov, ki jih lahko ustvari le kristal Steklarne Rogaška. Vazo in skledo so za svoji vzeli predvsem mladi, ki jim drzne geometriske linije niso tuje, zdaj pa smo dodali še vselej praktično plitko skledo/pladenj, ki kar kliče po poletnem sadju …