Ustvarjamo in plemenitimo ambiente že od leta 1665. V dolgoletni tradiciji Rogaška s privlačnimi ter sodobnimi kristalnimi izdelki plemeniti naše domove ter ponuja nepozabna darila, ki nikoli ne izgubijo sijaja.

STEKLARNA ROGAŠKA D.O.O.
ULICA TALCEV 1
3250 ROGAŠKA SLATINA, SLOVENIJA

 

ID ZA DDV: SI46716343

  /  Blog novice   /  Podprli Mednarodni festival športnega filma z razstavo pokalov

Podprli Mednarodni festival športnega filma z razstavo pokalov

Mesto Rogaška Slatina je bila gostiteljica prvega mednarodnega festivala športnega filma. Obiskovalci so imeli priložnost si ogledati številne domače in tuje video produkcije, ki so povezane s športom.

Festival je skozi slogan »Culture Through Sport« v svojem repertoarju predvajal več kot 40 igranih in dokumentarnih filmov na temo športa in olimpizma, predstavili pa so se tudi številni mednarodni filmi iz celotne družine FICTS in tudi nekateri zmagovalni filmi preteklih festivalov.

Steklarna Rogaška je prepoznala dogodek kot izjemen, zato smo v sklopu dogodka pripravili tudi razstavo ‘Sijajni dosežki športa ujeti v mojstrovinah kristala Rogaška’’, kjer smo predstavili vključenost podjetja in blagovne znamke Rogaška v svet športa.

V čast nam je, da je organizator podelil tudi priznanja izdelana v Steklarni Rogaška, katere so prejel zaslužne osebnosti, ki so prispevale k razvoju različnih športnih panog. Nagrade, izdelane v Steklarni Rogaška, so prejeli tudi ustvarjalci nagrajenih filmov.