Ustvarjamo in plemenitimo ambiente že od leta 1665. V dolgoletni tradiciji Rogaška s privlačnimi ter sodobnimi kristalnimi izdelki plemeniti naše domove ter ponuja nepozabna darila, ki nikoli ne izgubijo sijaja.

STEKLARNA ROGAŠKA D.O.O.
ULICA TALCEV 1
3250 ROGAŠKA SLATINA, SLOVENIJA

 

ID ZA DDV: SI46716343

  /  Blog novice   /  Kristalni Triglav

Kristalni Triglav

Kristalni Triglav – slovenski turistični Oskar narejen v Steklarni Rogaška

Društvo turističnih novinarjev že od leta 2011 podeljuje nagrado Kristalni triglav, osebam ali organizacijam, ki pomembno prispevajo k ugledu Slovenskega turizma in promocije Slovenije v svetu.
Kristalni triglav že vrste let izdelujemo v Steklarni Rogaška. Kipec je plod ročnega dela in mojstrstva pri oblikovanju stekla. Podelitev nagrad poteka na največjem strokovnem srečanju s področja turizma v Sloveniji, na Dnevih Slovenskega turizma.
Letošnji dobitnik nagrade za izjemne dosežke na področju slovenskega turizma in promocije Slovenije v svetu je postala družba Fraport Slovenija, upravljavec Letališča Ljubljana.

Nagrado za osebnost leta 2021 pa so podelili Luki Dončiću, ki svoj izjemen talent izkazuje iz tekme v tekmo v ameriški profesionalni ligi NBA. Luka ponosno svojim navijačem pove od kod prihaja, s čimer prispeva k zanimanju svetovne javnosti za Slovenijo.

Ponosni smo, da so unikatni kipec Kristalnega Triglava prejeli že številni ugledni posamezniki in organizacije: Marjan Batagelj, predsednik upravnega odbora družbe Postojnska jama, Javni zavod Turizem Ljubljana, Thalasso Spa Lepa Vida, Zavod Ljubljanski grad, Občina Podčetrtek in Terme Olimia, Občina Brda, Slovenska turistična organizacija, Čebelarska zveza Slovenije, BTC City Ljubljana in Združenje Gourmet over Mura, Tadej Pogačar,

Foto: STO, turistični-novinarji.si, twitter profil Luka Dončič