Ustvarjamo in plemenitimo ambiente že od leta 1665. V dolgoletni tradiciji Rogaška s privlačnimi ter sodobnimi kristalnimi izdelki plemeniti naše domove ter ponuja nepozabna darila, ki nikoli ne izgubijo sijaja.

STEKLARNA ROGAŠKA D.O.O.
ULICA TALCEV 1
3250 ROGAŠKA SLATINA, SLOVENIJA

 

ID ZA DDV: SI46716343

  /  Blog novice   /  Kristal povezuje v uspešne zgodbe

Kristal povezuje v uspešne zgodbe

V svetu ugledne blagovne znamke s povezovanjem z znanimi medijskimi osebnostmi, kujejo nove poslovne zgodbe. Steklarna Rogaška z lastno blagovno znamko Rogaška je močno vpeta v prepoznavne medijske projekte. Z medijsko hišo Media24 in revijo Avenija ter Obrazi, ki organizira dogodke Fatalna ženska in Fatalni moški, že več let odlično sodelujemo. Steklarski mojstri Rogaške oblikujejo za omenjena dogodka unikatni kristalni kipec, ki ga prejme zmagovalec.

Letošnji dobitnik kipca Fatalni moški 2021 je postal Aljoša Bagola. Kot eden najvidejših ustvarjalcev v slovenskem oglaševanju in predavatelj ter kolumnist, se je z izdajo knjižnih uspešnic ‘’Kako izgoreti’’ in ‘’Srečo, prosim’’ uvrstil med najbolje prodajane knjiže avtorje v Sloveniji.

In ravno nova knjižna uspešnica ‘’Srečo, prosim’’ je bila priložnost, da z dobitnikom kristalnega kipca ustvarimo eksluzivno sodelovanje. S krativnim direktorjem desetletja in prejemnikom več kot 100 domačih in mednarodnih nagrad, smo v čudovitih prostorih prodajnega salona Rogaška v Ljubljani, v sodelovanju z Mladinsko knjigo, organizirali predstavitev nove knjižne uspešnice. Dogodka so se udeležili številni ugledni gostje in slovenski medijski vplivneži, ki so bili navdušeni nad knjigo in unikatnimi izdelki Rogaška.

Plod uspešnega povezovanja je tudi eksluziven produkt poimenovan ‘’Sreča na pladnju’’, kjer smo v darilnem pakiranju združili novo knjižno uspešnico Aljoše Bagola s kristalnim krožnikom iz serije Crystallization.

Kot ugotavlja avtor, naša sreča ni odvisna od tega, kako smo uspešni v posnemanju uspeha drugih, ampak od poguma in odločenosti, da se soočimo tudi z svojimi temnimi platmi in jih priključimo svoji celovitosti, saj le trenutki, v katerih se svojega življenja in bitja zavedamo v vsej popolnosti, nas resnično osrečujejo. Prepričani smo, da avtorjeve misli servirane na pladnju nakazujejo kristalnejšo pot do lastne sreče.

Vir fotografij: Media24, Mladinska knjiga