Ustvarjamo in plemenitimo ambiente že od leta 1665. V dolgoletni tradiciji Rogaška s privlačnimi ter sodobnimi kristalnimi izdelki plemeniti naše domove ter ponuja nepozabna darila, ki nikoli ne izgubijo sijaja.

STEKLARNA ROGAŠKA D.O.O.
ULICA TALCEV 1
3250 ROGAŠKA SLATINA, SLOVENIJA

 

ID ZA DDV: SI46716343

  /  Blog novice   /  FATALNI MOŠKI S KIPCEM IZ ROGAŠKE

FATALNI MOŠKI S KIPCEM IZ ROGAŠKE

V torek, 5.10.2021 je Slovenija dobila novega fatalnega moškega. To je po izboru bralcev revije Obrazi/ Avenija, postal Aljoša Bagola.

Steklarna Rogaška je že vrsto let partner projekta in ponosni izdelovalec kipca, ki ga prejme zmagovalec.

Kipec Fatalnega moškega je plod oblikovanja dizajna Rogaška. V silhueti moškega izraža kipec  brezkompromisno eleganco. Obliko moškega s širokimi rameni krasi kravata, ki pa je v smislu kristala izražena z najbolj markantnim brusom diamond.  Različni vzorci predstavljajo različne poti, ki jih v življenju ubiramo, čista gladka površina pa njegovo čisto dušo, prvinskost in prostor za pisanje novih neprehojenih poti v življenju.

Letošnja prireditev je potekala v slogu Jamesa Bonda oziroma filma Casino Royale. Za naslov fatalni moški 2021 se je letos potegovalo osem usodnih Slovencev: Matej Zemljič, Vid Valič, Taiji Tokuhisa, Gregor Čeglaj, Miha Hercog, Jani Jugovic, Robert Korošec in Aljoša Bagola.

Vabljeni k ogledu galerije;