Ustvarjamo in plemenitimo ambiente že od leta 1665. V dolgoletni tradiciji Rogaška s privlačnimi ter sodobnimi kristalnimi izdelki plemeniti naše domove ter ponuja nepozabna darila, ki nikoli ne izgubijo sijaja.

STEKLARNA ROGAŠKA D.O.O.
ULICA TALCEV 1
3250 ROGAŠKA SLATINA, SLOVENIJA

 

ID ZA DDV: SI46716343

  /  Blog novice   /  DRUGAČNO POLETJE IMA SVOJ ČAR

DRUGAČNO POLETJE IMA SVOJ ČAR

Lorella Flego, ambasadorka blagovne znamke Rogaška, je na plaži Portoroža, ustvarila čudovito serijo poletnih fotografij.
Poleti je priložnost, da vsakodnevne skrbi nekoliko odmislimo in si naredimo dan po svoje lep in prijeten. Čeprav se nam zdi, da se je po eni strani veliko stvari ustavilo, pa smo po drugi strani pričeli ceniti posebne trenutke. Tako kot je posebni trenutek opazovati mavrico na nebu, si lahko skozi prizmo kristala pričaramo mavrico tudi v varnem zavetju svojega doma.

Rek ”manj je več” velja tudi pri poletnih druženjih danes, saj v svojo družbo povabimo le izbrane. Zanje, pa tudi zase, izbiramo le najboljše, kamor sodi tudi kristal Rogaška. Ročno izdelani kelihi, kozarci, skodelice in ostala dekoracija bo vašemu druženju dodala posebno noto. Energijo in čar daje kristal Rogaška tudi na fotografijah Lorelle Flego, ki je skozi izdelke Avenue, Game in Crystalization, ujela čar poletnega uživanja ob osvežilnih koktajlih in kristalno sijoči namizni dekoraciji.

Naj preostanek poletja zasije, v svojih pozitivnih priložnostih, tudi pri vas.

Več o drugačnem poletju Lorelle Flego preberite TUKAJ.