Ustvarjamo in plemenitimo ambiente že od leta 1665. V dolgoletni tradiciji Rogaška s privlačnimi ter sodobnimi kristalnimi izdelki plemeniti naše domove ter ponuja nepozabna darila, ki nikoli ne izgubijo sijaja.

STEKLARNA ROGAŠKA D.O.O.
ULICA TALCEV 1
3250 ROGAŠKA SLATINA, SLOVENIJA

 

ID ZA DDV: SI46716343

Spoznajte Svet Kristala Steklarne Rogaška

Dobrodošli v Rogaški Slatini, mestu zdravilne vode in kristalnega stekla.

Doživite utrip mesta Rogaška Slatina in obiščite kraj, kjer nastajajo prestižni kristalni izdelki. Obiščite eno največjih tovarn kristala na svetu, Steklarno Rogaška, in spoznajte ljudi, ki ohranjajo značilne tradicije tega območja. Steklarstvo se je začelo razvijati že leta 1665. Mojstri steklarstva še vedno ročno ustvarjajo čudovite kristalne mojstrovine, ki so izjemni dodatki v ambientu doma ali kot izbrana darila za posebne priložnosti. Kristal Rogaška je cenjen po vsem svetu, med prejemniki pa so bili številni kralji in kraljice, državniki ter izjemne osebnosti iz sveta športa, kulture in podjetništva.

Steklarna Rogaška je od središča mesta oddaljena le 2 km.

V prodajnem salonu Rogaška je več kot 500 različnih kristalnih izdelkov blagovne znamke Rogaška in izbrane kolekcije porcelana Wedgwood in Royal Copenhagen. V salonu vam bomo pri izbiri strokovno svetovali.

Svojega obiska nikar ne zaključite brez ogleda procesa proizvodnje izjemnih kristalnih mojstrovin.

Obiščite Salon Steklarne Rogaška

Sprehodite se skozi prodajalno in občudujte izjemne kristalne izdelke Steklarne Rogaška. Kristal je izjemen in cenjen dodatek v ambientu, kot tudi izjemno darilo. Darila lahko tudi personalizirate z ročno gravuro. Ob kristalu boste v ponudbi našli tudi izbrani porcelan Wedgwood in Royal Copenhagen. Kupljene izdelke pošiljamo tudi po pošti.

Delovni čas:

  • Ponedeljek – petek: 8.00 –19.00
  • Sobota: 8.00 – 13.00 ure

Spoznajte Nastanek Kristalnih Izdelkov

Ob spremstvu vodnika spoznajte pot nastanka kristalnih izdelkov. Spoznajte osnovne surovine in orodja, ki jih potrebujejo steklarji pri delu, ter delo mojstrov pihalcev, brusilk in dekoraterjev, ki vsakemu izdelku z občutkom za estetiko dodajo izjemen lesk in kristalni značaj. Za ogled boste potrebovali približno 45 minut. Pot se zaključi v sobi HALL OF FAME, kjer so razstavljeni unikatni pokali in nagrade, ki so jih prejele številne znane osebnosti.

Rezervirajte termin za nepozabno izkušnjo: