Ustvarjamo in plemenitimo ambiente že od leta 1665. V dolgoletni tradiciji Rogaška s privlačnimi ter sodobnimi kristalnimi izdelki plemeniti naše domove ter ponuja nepozabna darila, ki nikoli ne izgubijo sijaja.

STEKLARNA ROGAŠKA D.O.O.
ULICA TALCEV 1
3250 ROGAŠKA SLATINA, SLOVENIJA

 

ID ZA DDV: SI46716343

  /  Blog novice   /  ROGAŠKA ZNOVA NAVDUŠILA NA SEJMU AMBIENTE V FRANKFURTU

ROGAŠKA ZNOVA NAVDUŠILA NA SEJMU AMBIENTE V FRANKFURTU

Prodajna ekipa Steklarne Rogaška se je pravkar vrnila z najpomembnejšega svetovnega sejma izdelkov za dom Ambiente, ki se je med 7. in 11. februarjem odvijal v Frankfurtu.

Ponosni smo, da smo svetu zopet lahko predstavili naše delo in naš ponos – vrhnski kristal blagovne znamke Rogaška. Srečali smo se z večino obstoječih kupcev in z njimi načrtovali prihodnja naročila, pbenem pa smo navezali stike tudi z nekaterimi novimi kupci in potencialnimi partnerji.

 

Obiskovalci so se z navdušenjem ustavili v naši “kristalni dnevni sobi”, ki je precej izstopala od običajnih sejemskih predstavitev izdelkov. Oblikovalke Steklarne Rogaška so ustvarile resnično čudovit ambient z nepogrešljivim oblazinjenim pohištvom, klubskimi mizicami, lepotilnim kotičkom, tudi kamin ni manjkal.

 

Ljubiteljem kristala smo predstavili izbor naših najbolj uspešnih kolekcij in pokazali, kako kristal zasije v najlepši luči. Verjamemo namreč, da je kristal še kako aktualen tudi pri maljših generacijah in nikakor ni nekaj, kar se podarja samo ob porokah in visokih jubilejih. Ste pomislili, da je kristal lahko eleganten dodatek v vaši kopalnici ali celo na kuhinjskem pultu?

Različni svetovni trgi in sodobni potrošniki pričakujejo novosti, zato smo letos posebno pozornost namenili kristalnim svetilom. Nad sejemskim prostorom je kraljeval veličasten lestenec, kotičke pa so krasili viseči lestenci, kristalne zavese ter namizne lučke.

Veselimo se priložnosti, ki so se nam odprle z nastopom na letošnjem sejmu in se veselimo novih izzivov. Prihodnost je kristalno jasna!

Nekaj vtisov s sejma je na svojem blogu strnila tudi televizijska voditeljica in poznavalka vsega lepega, Lorella Flego – preberite tu.

 

Za pomoč pri opremljanju kristalne dnevne sobe se najlepše zahvaljujemo Hotelu Aleksander iz Rogaške Slatine, ki nam je posodil čudovito pohištvo. Verjetno se vsi strinjamo, da vrhunski ambient rad gosti prestižne kose kristala in prav tako bo lepo pogostil tudi vas, ko ga obiščete!