Ustvarjamo in plemenitimo ambiente že od leta 1665. V dolgoletni tradiciji Rogaška s privlačnimi ter sodobnimi kristalnimi izdelki plemeniti naše domove ter ponuja nepozabna darila, ki nikoli ne izgubijo sijaja.

STEKLARNA ROGAŠKA D.O.O.
ULICA TALCEV 1
3250 ROGAŠKA SLATINA, SLOVENIJA

 

ID ZA DDV: SI46716343

  /  Blog novice   /  ROGAŠKA NA FESTIVALU GINA V PORTOROŽU

ROGAŠKA NA FESTIVALU GINA V PORTOROŽU

30. in 31.7.2021 je v Portorožu potekal tradicionalni GIN WEEKEND. Ekskluzivni dvodnevni dogodek, ki se odvija v parku pred pompoznim hotelom Kempinski Palace Portorož, je privabil številne ljubitelje gina, ki so lahko poizkušali gine 12 pridelovalcev iz Slovenije in tujine.

Steklarna Rogaška se je na festivalu predstavila z linijo kozarcev, ki so primerni za pitje priljubljenih gin & tonic cocktailov. Tokrat smo izpostavili kozarce iz serije Monaco, ki so na voljo v 6 različnih barvah. Vsak obiskovalec je lahko izbiral kozarec v svoji najljubši barvi in jih kombiniral s svojim poletnim stylingom, na kozarce pa je bilo mogoče dodati tudi unikatno gravuro, ki jo je pred gosti dogodka izdelovala ročna graverka.

V Steklarni Rogaška ponujamo zelo širok nabor kozarcev in kelihov, ki so primerni za pitje priljubljenih napitkov z ginom. Zvezda med njimi je zagotovo kelih za gin iz serije Avenue, ki slovi po svoji elegantni ”bučkasti” obliki. Ljubitelji gina pa prisegajo tudi na t.i. DOF kozarce iz serije Fresh, Stop, Stone, Expert.

Nekaj utrinkov z dogodka, si lahko ogledate v galeriji!