Ustvarjamo in plemenitimo ambiente že od leta 1665. V dolgoletni tradiciji Rogaška s privlačnimi ter sodobnimi kristalnimi izdelki plemeniti naše domove ter ponuja nepozabna darila, ki nikoli ne izgubijo sijaja.

STEKLARNA ROGAŠKA D.O.O.
ULICA TALCEV 1
3250 ROGAŠKA SLATINA, SLOVENIJA

 

ID ZA DDV: SI46716343

  /  Blog novice   /  KIPEC ZA FEMME FATALE 2021 SMO IZDELALI V ROGAŠKI!

KIPEC ZA FEMME FATALE 2021 SMO IZDELALI V ROGAŠKI!

Ljubljana, Femme Fatale 2021 in Pionirski dom, Anamarija Lampic, Maja Martina Merljak, Mojca Mavec, Patricia Pangersic femme fatale 2021, 06-jun-2021, (Photo by: Vito Tofaj/Salomon d.o.o.)–

 

Femme Fatale 2021

V nedeljo, 6.6.2021, so v Ljubljani razglasili najbolj fatalno, najbolj zapeljivo, najbolj usodno žensko leta 2021 v Sloveniji. To je postala Patricija Pangeršič, osebna fitnes trenerka!

Zmagovalka pravi, da je njena najbolj fatalna lastnost posebna, pozitivna in fatalna energija. V svoji koži se vedno počuti zelo dobro, ne glede na to, ali ima na sebi športno, vsakdanjo ali pa elegantno ‘opremo’ Če bi bilo po njeno, bi se morale ženske vedno v svojem telesu počutiti odlično, saj potem to energijo z lahkoto prenašajo tudi na vse okrog sebe,” so sporočili organizatorji po podelitvi.

 

Za naslov femme fatale 2021 se je potegovalo skupno osem usodnih Slovenk:

  • Adrijana Dimec, vplivnica
  • Rebeka Dremelj, pevka, voditeljica in podjetnica
  • Nataša Godler, podjetnica
  • Tina Gorenjak, igralka
  • Anamarija Lampič, športnica
  • Maja Martina Merljak, igralka
  • Mojca Mavec, voditeljica

Steklarna Rogaška je ponosen spremljevalec najbolj fatalnega dogodka leta. Kipec, ki sta ga oblikovali Ivana Potočnik in Tanja Mudrinič, izraža dragoceno žensko figuro, ki pa je tako kot fatalne ženske “sharp on the edges”. Z barvnimi kristalnimi perlami prikazuje nežno stran ženske. Diamantni brus sporoča “diamonds are girls best friends”.

Mitja Škrabl, vodja maloprodaje v Steklarni Rogaška je zmagovalki predal kipec, finalistkam pa izročil darilo, kelihe za penino iz serije STOP.

Rogaška je poskrbela tudi za kristalni dotik na svečanih omizjih, ki so jih krasile vaze in svečniki serije Adria.

Foto: Media24