Ustvarjamo in plemenitimo ambiente že od leta 1665. V dolgoletni tradiciji Rogaška s privlačnimi ter sodobnimi kristalnimi izdelki plemeniti naše domove ter ponuja nepozabna darila, ki nikoli ne izgubijo sijaja.

STEKLARNA ROGAŠKA D.O.O.
ULICA TALCEV 1
3250 ROGAŠKA SLATINA, SLOVENIJA

 

ID ZA DDV: SI46716343

  /  Blog novice   /  HAJDI KOROŠEC JAZBINŠEK PREJELA KIPEC FEMME FATALE 2022, IZDELAN V STEKLARNI ROGAŠKA

HAJDI KOROŠEC JAZBINŠEK PREJELA KIPEC FEMME FATALE 2022, IZDELAN V STEKLARNI ROGAŠKA

V sredo, 1.6.2022 so v Ljubljani razglasili najbolj fatalno, najbolj zapeljivo, najbolj usodno žensko leta 2022 v Sloveniji. To je postala Hajdi Korošec Jazbinšek, Nekdaj otroška pevka, zdaj pa podjetnica in spletna vplivnica.

Zmagovalka pravi, da so ljudje zaznali njeno iskrenost, pristnost, srčnost, kar so njene karakteristike, znotraj katerih se res dobro počuti.

Za naziv usodne ženske 2022 se je letos potegovalo devet znanih Slovenk, ki so tako ali drugače zaznamovale leto 2022. Ob Hajdi Korošec Jazbinšek so bile to še Alya, Eva Boto, Maja Keuc, Gordana Grandošek Whiddon, Jana Koteska, Melani Mekicar, Ana Praznik in Manca Špik.

Steklarna Rogaška je ponosen spremljevalec najbolj fatalnega dogodka leta. Kipec, ki sta ga oblikovali Ivana Potočnik in Tanja Mudrinič, izraža dragoceno žensko figuro, ki pa je tako kot fatalne ženske “sharp on the edges”. Z barvnimi kristalnimi perlami prikazuje nežno stran ženske. Diamantni brus sporoča “diamonds are girls best friends”.

Mitja Škrabl, vodja maloprodaje v Steklarni Rogaška je zmagovalki predal kipec, finalistkam pa izročil darilo, čudovito skodelico z motivom ognja iz kolekcije 4 ELEMENTI.