Ustvarjamo in plemenitimo ambiente že od leta 1665. V dolgoletni tradiciji Rogaška s privlačnimi ter sodobnimi kristalnimi izdelki plemeniti naše domove ter ponuja nepozabna darila, ki nikoli ne izgubijo sijaja.

STEKLARNA ROGAŠKA D.O.O.
ULICA TALCEV 1
3250 ROGAŠKA SLATINA, SLOVENIJA

 

ID ZA DDV: SI46716343

  /  Blog novice   /  DOTIK KRISTALA & ČREPINKA IN STEKLENA JUHA

DOTIK KRISTALA & ČREPINKA IN STEKLENA JUHA

Steklarna Rogaška vas vabi na predstavitev slikanice Črepinka in vonj steklene juhe in razstavo ročno izdelanega nakita z naslovom Dotik kristala
pedagoginje in umetnice Zinke Kobula Kamenšek, ki bo v četrtek, 12. 10. 2017, ob 18. uri v Prodajnem Salonu Rogaška na Mestnem trgu 22 v Ljubljani.

Ročno izdelan modni nakit unikatnih oblik, čudovitih barv, ki izraža dotik jeseni, bo tudi naprodaj. Del od prodanega bo namenjen šolskemu skladu Šolskega centra Rogaška Slatina za razvoj in podporo dijakom iz programa tehnik steklarstva. Predstavitev bo povezovala Renata Brglez iz gledališča Pravljičarna, z glasbo ga bo popestrila glasbenica in umetnica Kristina Prah. Predstavili bomo tudi ilustratorko slikanice Andrejo Valenčak. Po predstavitvi bomo okušali stekleno juho in se posladkali s Šamotkovo sladico.

Spoštovani, vzemite si čas in za trenutek z nami vstopite v Črepinkin čarobni svet stekla. Prisrčno vabljeni!