Ustvarjamo in plemenitimo ambiente že od leta 1665. V dolgoletni tradiciji Rogaška s privlačnimi ter sodobnimi kristalnimi izdelki plemeniti naše domove ter ponuja nepozabna darila, ki nikoli ne izgubijo sijaja.

STEKLARNA ROGAŠKA D.O.O.
ULICA TALCEV 1
3250 ROGAŠKA SLATINA, SLOVENIJA

 

ID ZA DDV: SI46716343

  /  Blog novice   /  USPEŠEN NASTOP STEKLARNE ROGAŠKA NA SEJMU AMBIENTE

USPEŠEN NASTOP STEKLARNE ROGAŠKA NA SEJMU AMBIENTE

Spet je tu tisti del leta, ko se s ponosom oziramo na naš nedavni nastop na enem največjih svetovnih sejmov ponudbe za dom in interier – sejem Ambiente v Frankfurtu. Kot vsako leto se ponosno postavimo ob bok svetovnim imenom, kot so Villeroy Boch, Riedel ter Nachtmann, Vera Wang, Versace, Swarovski … in prav vsako leto obiskovalce navdušimo ter presenetimo s svežim pogledom na glamurozen svet kristala.

Tokrat smo uspeli združiti virtualni in resnični svet, sodobno tehnologijo in stoletno tradicijo. Naše najbolj prepoznavne in čarobne vzorce smo prenesli na enotno obliko vaze in tako na preprost način pokazali zelo veliko različnih tehnik plamenitenja kristalnega stekla. Pod vsakim eksponatom se je nahajala QR koda, ki je obiskovalca popeljala na našo spletno stran, kjer je bilo moč odkriti serijo v ozadju ter celotno ponudbo kristala Rogaška.

Ni skrivnost, da prav oblikovalci Steklarne Rogaška pogosto krojijo trende v svetu kristala.­­­­

Poleg inovativne prestavitve tradicije in izkušenj preko naših že uveljavljenih prodajnih uspešnic pa smo s ponosom pokazali nekaj čisto novih kolekcij, pospremljenih s čudovitimi fotografijami ambientov, ki nam lepo pokažejo, kako lahko denimo vaza plemeniti prostor ali kako lahko s pomočjo kristalnih in steklenih izdelkov spremenimo videz našega stanovanja. In nikakor ne gre zanemariti, da za vsakim izdelkom stoji zgodba pridnih rok, veliko idej, sinergija ekipe, ki skozi čas ni nikoli popustila, in nenazadnje velik smisel za estetiko, ki navdušuje ljudi po vsem svetu.