Ustvarjamo in plemenitimo ambiente že od leta 1665. V dolgoletni tradiciji Rogaška s privlačnimi ter sodobnimi kristalnimi izdelki plemeniti naše domove ter ponuja nepozabna darila, ki nikoli ne izgubijo sijaja.

STEKLARNA ROGAŠKA D.O.O.
ULICA TALCEV 1
3250 ROGAŠKA SLATINA, SLOVENIJA

 

ID ZA DDV: SI46716343

  /  Blog novice   /  11 SIJOČIH SKODELIC ZA SLADOLED

11 SIJOČIH SKODELIC ZA SLADOLED

V poletnih dneh si mnogokrat privoščimo osvežitev s sladoledom. Ponudba sladoleda na trgovskih policah je izjemno široka, saj lahko izbiramo med sladoledi na mlečni osnovi, sladoledi brez laktoze, veganske sladolede, vse bolj priljubljeni pa so 100% naravni sladoledi. Med sladoledoljubci se najdejo tudi tisti, ki svoje priljubljene sladolede naredijo kar doma. Sladoledne sladice lahko obogatimo z uporabo različnih sadnih omak, čokoladnih prelivov, jih dekoriramo z listom mete, ribezom ali malino, nekateri prisegajo na raznolike posipe, skratka poletna domišljija ima prosto. Pri pripravi sladice ne smete pozabiti na zelo pomemben detajl. Da boste s svojo sladoledno mojstrovino zares impresionirali, poskrbite tudi za skodelico, ki bo navdušila.

V Steklarni Rogaška, kjer tradicijo izdelave kristalnih izdelkov gojimo že stoletja, smo izbrali 11 kristalnih skodelic, ki bodo vaši sladoledni osvežitvi dodale dodatni sijaj.

Skodelice so v juliju na voljo z 20% popustom v spletni trgovini  in v naših prodajno – razstavnih salonih:

 

  • razstavno prodajni salon Rogaška Ljubljana, Mestni trg 22, Ljubljana; 01 241 27 01
  • prodajani salon Pegasus Rogaška, Ulica talcev 1, Rogaška Slatina ; 03 818 02 37
  • prodajalna Rogaška Koper, Čevljarska ulica 15, Koper,  05 627 84 23
  • Antikvitete Lipovec, Titova cesta 2a, Maribor, 02 250 1803

Kako čudovite in zelo uporabne so lahko kristalne skodelice za sladoled Steklarne Rogaška, si oglejte v galeriji: