fbpx

KRISTALNO JASNA IZBIRA

V Steklarni Rogaška že od leta 1665 gojimo mojstrsko tradicijo ročno izdelanega kristalnega stekla. Naš kristal je s svojim neskončnim leskom in izjemno jasnostjo eden najkakovostnejših na svetu. Prav vsi izdelki so še vedno izdelani ročno, mojstrom steklarjem pa pri tem pomaga najsodobnejša tehnologija.

index_kristalno-jasna-izbira_darilni

Izjemne oblike, čarobni brusi in vrhunska kakovost kristalnega stekla. Estetsko dovršeni in funkcionalni izdelki krasijo naše domove ter poslovne prostore in so priljubljena darila za vse priložnosti.

Tradicija in odličnost steklarskih mojstrov Rogaške je združena z zahtevami in
znanjem enologov. Ročno izdelani vinski kelihi ter elegantni dekanterji so nepogrešljiv del rituala uživanja vrhunskega vina.

Ponujamo prestižne kolekcije klasičnih oblik, kot tudi sodobne in umetniške serije. Kozarci, dekanterji in posode za led so izdelani iz najboljšega kristala in bodo ugajali tudi najbolj zahtevnim okusom.

OGLED PROIZVODNJE

Turistična pot omogoča ogled proizvodnje vrhunskega kristalnega stekla, ki že leta navdušuje uporabnike po vsem svetu. Skozi 350-letno steklarsko tradicijo ohranjamo mojstrstvo pihanja in dekoriranja stekla v edinstven končni izdelek. Popeljali vas bomo skozi vse faze proizvodnje – od osnovnih surovin, pihanja stekla do plemenitenja izdelkov in končnega pakiranja.

NOVICE