Ustvarjamo in plemenitimo ambiente že od leta 1665. V dolgoletni tradiciji Rogaška s privlačnimi ter sodobnimi kristalnimi izdelki plemeniti naše domove ter ponuja nepozabna darila, ki nikoli ne izgubijo sijaja.

STEKLARNA ROGAŠKA D.O.O.
ULICA TALCEV 1
3250 ROGAŠKA SLATINA, SLOVENIJA

 

ID ZA DDV: SI46716343

Image Alt

POSLOVNA DARILA STEKLARNE ROGAŠKA

Ob koncu leta se izbranim osebam zahvalimo za sodelovanje, dober odnos in uspešno delo. Naj si bodo to vaši cenjeni zaposleni, poslovni partnerji ali vaše zveste stranke.

Obdarovanje je način za izkazovanje pozornosti. Pri tem se lahko prepustite instant izdelkom izdelanim nekje daleč v tujini, ali pa izberete izdelkom slovenskega porekla in s tem podpirate slovensko znanje, ustvarjalnost in tradicijo.

V Sloveniji imamo številna uspešna podjetja in posameznike, ki ustvarjajo izjemne izdelke, primerne za praznično obdarovanje in pozornosti.

Z izdelki Steklarne Rogaška boste podarili izdelek izjemne kvalitete, dolgoletne tradicije in mojstrstva.

Med prejemniki daril Steklarne Rogaška so bile tudi številne znane osebnosti kot so: angleška kraljica Elizabeta, papež Janez Pavel II, Norveški kralj Herald V., Michael Schumacher, Valentino Rossi, Bill Clinton, Luka Dončič, Goran Dragič, Tina Maze in mnogi drugi.

Prejemniki kristalnih izdelkov Rogaška vselej ostanejo brez besed, saj vedo da ste jim podarili izdelek izjemne vrednosti.

Darilo postane še bolj osebno, če mu dodate osebno noto z ročno gravuro ali odtisom logotipa vašega podjetja.

Naše dolgoletne izkušnje pri izbiri primernega darila, s katerim izkažete hvaležnost za uspešno leto, z veseljem delimo z vami in vam pomagamo z nasveti.

KRISTAL ROGAŠKA JE ČUVAJ NEPRECENLJIVIH SPOMINOV IN USPEŠNIH ZGODB.

Občutek ob podarjanju darila je prijeten kadar vemo, da smo se za obdarjenca nadvse potrudili in zanj našli darilo, ki se ga je razveselil in ki ga spominja na vajine skupne zgodbe.

Iskanje idej je lahko za nekoga neprijetna naloga, še posebej kadar želimo podariti posebna darila. Lahko pa se poslužite hitri rešitvi in izberete instant izdelek iz katalogov in je naloga hitro opravljena.

Ker tudi vi želite prejeti darilo, ki je kvalitetno, lepo in uporabno, se je pri izbiri vredno potruditi! Se strinjate?

Ali je kristal primerno darilo?

Kristal Rogaška v sebi nosi več kot 350 let tradicije. Prenaša se iz generacije v generacijo, njegove vrednosti se zavedajo vse bolj tudi mlajše generacije, ki cenijo kvaliteto, slovensko tradicijo in njegovo vsestransko uporabnost.

Izbira je vsekakor lažja, če obdarjenca dobro poznate. Če je ta oseba ljubitelj vrhunskih whiskijev, ga boste razveselili s setom whisky kozarcev. Če je ljubitelj vin, takrat mu podarite ročno izdelane vinske kelihe ali dekanter.

Če so med prejemniki dame, jih lahko razveselite z izbrano vazo, skledo za sadje, skledico za prigrizke, kristalnim krožnikom ali pladnjem.

Kadar iščete majhno pozornost za sodelavce, lahko izbirate med manjšimi izdelki, kot so novoletni kristalnih okraski, svečniki, darilnimi čajnimi seti, okvirjem za fotografijo.

Če veste da nekdo dneva ne more pričeti brez skodelice kave ali čaja, takrat lahko izberete kristalne skodelice za kavo ali čaj.

V kristalnih izdelkih Rogaška boste našli neprecenljivo kombinacijo dekorativnih ambientalnih dodatkov, ki so lepi, uporabni in izdelani v Sloveniji!

Priložnosti za obdaritev niso le ob koncu leta, temveč vedno takrat kadar začutimo, da smo z osebo stkali poseben odnos in ustvarili uspešno sodelovanje.

ZAUPAJTE NAM SVOJE ŽELJE

Skupaj bomo izbrali izdelek, ki bo poskrbel za navdušenje na obeh straneh!

Za pripravo predloga želimo od vas izvedeti:

.

V polje “Kakšno darilo iščete?” podajte kratek opis darila, za kakšen namen, za koliko oseb in kakšen je okviren proračun za posamezno darilo.

PRIPOROČAMO

DARILA ZANJ

DARILA ZANJO

DARILA ZA SODELAVCE

EKSKLUZIVNA DARILA

NAŠE PREDNOSTI

VEČ KOT 700 IZDELKOV
V ponudbi blagovne znamke Rogaška imamo več kot 700 izdelkov, ki so del čudovitih kolekcij. Vsak izdelek je uporaben samostojno ali pa ga prejemnik dopolni z ostalimi kosi iz kolekcije.

PERSONALIZACIJA IZDELKOV
Izdelkom z ročno gravuro ali peskanjem motiva dodate osebno noto. Tako izdelek postane unikaten in podarjen z posebnim namenom. Z vami bomo predhodno uskladili vse detajle in ustvarili izdelek, ki bo resnično poseben.

OGLED IZDELKA V NAŠIH SALONIH
V naših prodajnih salonih v Ljubljani, Rogaški Slatini in v Kopru si lahko izdelke ogledate v živo. Na lokaciji vam bomo svetovali pri izbiri daril in se dogovorili za vse podrobnosti.

IZVEDBA NA ROK
Zaradi povečanega obsega dela ob koncu leta, svetujemo da darila izberete pravočasno. S tem se izognete nepotrebni nervozi in skrbi naročanja v zadnjem hipu. Rok, ki ga bomo uskladili z proizvodnimi možnostmi in vašimi potrebami, bo postal naša zaveza.