fbpx

ČUVAJI DRAGOCENIH SPOMINOV

Steklarna Rogaška v dolgoletni tradiciji s privlačnimi ter sodobnimi kristalnimi izdelki plemeniti naše domove ter ponuja nepozabna darila, ki nikoli ne izgubijo sijaja.

350-LETNA TRADICIJA

Črpamo iz skoraj 350-letne tradicije območij Trebuše, Pohorja in Kozjanskega, kjer je bilo moč zaslediti gozdne steklarne ali glažute. Leta 1927 je s proizvodnjo začela Steklarna Rogaška na mestu, kjer je še dandanes.

Že od samega začetka je bila Steklarna Rogaška uspešna izvoznica večine svojih izdelkov, predvsem v Združene države Amerike – od leta 1930 so bili kristalni izdelki Rogaška na voljo v verigi ameriških prodajaln Bloomingdale’s.

V drugi polovici 20. stoletja smo se začeli uveljavljati tudi kot nadvse uspešen partner in proizvajalec za prestižne tuje blagovne znamke, danes pa poleg naštetega intenzivno gradimo na prepoznavnosti lastne, slovenske blagovne znamke Rogaška.

za dušo in ambient

Kristalni izdelki Rogaška ustvarjajo in plemenitijo ambiente. Navdušujejo z izjemnimi oblikami, čarobnimi brusi in sijajno kakovostjo kristalnega stekla.

ROČNA IZDELAVA

Prav vsi izdelki so še vedno izdelani ročno, mojstrom steklarjem pa pri tem pomaga najsodobnejša tehnologija.

NAREJENO V SLOVENIJI

Vse faze proizvodnje se vršijo na domačih tleh – od idejne zasnove do celotne izdelave vrhunskega kristala.

VRHUNSKO OBLIKOVANJE

Pri snovanju izdelkov sodelujemo s priznanimi oblikovalci in za vas ustvarjamo nove ter privlačne izdelke.

kristal za vse priložnosti

Steklarna Rogaška je ponosni sponzor športnih in kulturnih prireditev. Protokol Republike Slovenije naš kristal s ponosom poklanja svetovnim voditeljem. Zmagovalke lepotnih tekmovanj ob siju kristala še bolj blestijo, kulinarični navdušenci pa ga cenijo kot obveznega spremljevalca vrhunskih mojstrovin. Pozna nas tudi Holywood, glasbeniki se veselijo naših trofej …

PLEMENITI MATERIALI

Kristal iz Steklarne Rogaška je po svetu poznan predvsem po izjemnem sijaju in jasnosti s pridihom nebesne modrine.

business to business (b2b)

Znani smo po tem, da lahko odjemalec oziroma potencialni partner na enem mestu dobi res široko paleto izdelkov iz kristala in kristalina v visokem srednjem, višjem in tudi najvišjem kakovostnem razredu. Pa naj gre za ročno, strojno ali kombinirano proizvodnjo, brušeno ali gladko, v unikatni, kot tudi malo do srednje serijski proizvodnji. Tako zahteven asortiment, ki je večinoma ročne izdelave, proizvaja vse manj steklarn po svetu.

PONUDBA

  • Razvoj & oblikovanje – na podlagi želja naročnika/kupca izpeljemo celoten proces realizacije produkta – od faze zamisli in tehnološkega razvoja do končnega izdelka. Velja tudi za unikatne kose.

  • Izdelava kristalnih izdelkov v serijah po naročilu.

  • Izredni darilni program: protokolarna darila, športna priznanja, pokali …

  • Unikatni luksuzni izdelki po naročilu.

  • Poslovna darila.

  • Izdelava embalaže za pakiranje lastnih izdelkov.

subpage_o-nas_b2b_1-570x570
subpage_o-nas_b2b_2-570x570

proizvodnja

  • Ročna, strojna ali kombinirana proizvodnja z uporabo klasičnih in sodobnih tehnologij za izpeljavo najzahtevnejših izvedb.

  • Unikatna ali malo do srednje serijska proizvodnja.

  • Izdelki obsežnejše serijske proizvodnje po dogovoru z naročniki (naši naročniki so tuje prestižne blagovne znamke).

  • Steklarna Rogaška se ukvarja s proizvodnjo steklenih izdelkov iz kristala in kristalina. Poleg tega za pakiranje lastnih izdelkov izdelujemo tudi embalažo, lahko pa te kapacitete ponudimo tudi ostalim podjetjem s potrebami po pakiranju.

Instagram


@ rogaska1665

May the magic and the wonder of the holiday season stay with you throughout the 2020.❤️ Shine bright!
Izšel je nov praznični katalog kristala za bleščeče praznike.🎀🎁 Preverite čudovito ponudbo na spletu in v naših prodajalnah v Rogaški Slatini, Ljubljani ali Kopru.❤️
Rogaska 1665 has been a proud sponsor of sports competitions, diplomacy summits, social events, beauty pageants, culinary academies … and has even “conquered” Hollywood. 🎬❤️ Can you guess in which movie they used our crystal products?