Ne oklevajte, Rogaška je prava odločitev!

Kristalni izdelki Steklarne Rogaška so izredno cenjeni tako doma kot v tujini. Zato želimo, da tudi vi in vaše stranke začutite izjemnost kristalne materije. Za vas smo pripravili katalog poslovnih daril v katerem boste zagotovo našli takega, ki bo v popolnosti izrazil vašo naklonjenost do obdarovanca in z eleganco predstavil delček vaše osebnosti, ustvarjalnosti, delček vašega dela in vašo zahvalo.

ogled PDF kataloga - POSLOVNA DARILA ROGAŠKA

V kolikor ste ga našli in ga želite naročiti, prosimo, da vaš cenjen izbor sporočite na enega od navedenih elektronskih naslovov:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hkrati pa vas vabimo tudi k ogledu naših prodajaln po vsej Sloveniji, predvsem pa salona Rogaška na Mestnem trgu 22, v stari Ljubljani in salona v Rogaški Slatini, na Ulici talcev 1 in Zdraviliškem trgu 22.

Na omenjenih e-naslovih ali telefonih 03 81 80 186 (Igor) ali 03 81 80 411 (Reja) ali 03 81 80 174 (Peter) zahtevajte dodatne informacije. Z veseljem vam bomo odgovorili ter tako dorekli vse potankosti, ki vas zanimajo.